Little Pumpkin/ nakit i modni dodaci




Lepe moje damice današnji post vam pišem sa zadovoljstvom. Ako čitate i pratite moj blog sigurno ste primetile da obožavam nakit u svakom obliku. Rado ga nosim u svakoj prilici i uz svaku odevnu kombinaciju. Volim da u svojoj kolekciji imam i mindjuše i narukvice i ogrlice. Slobodno se može i reći da sam pravi kolekcionar nakita. Uvek mi popravi raspoloženje,ulepša i najtmurniji dan.


Slučajno sam naišla na stranicu sa nakitom na Facebooku pod imenom Little Pumpkin/ nakit i modni dodaci. Prvo što mi je privuklo pažnju je sam naziv, koji mi je asocirao na leto, na nežnost, na divne trenutke sa voljenima. Kada sam ušla na stranicu bila sam potpuno oduševljena nakitom koji nudi. 

Sada nedugo posle toga ukazala mi se prilika za saradnju i draga Nataša, čijih je ruku delo Little Pumkin/ nakit i modni dodaci, poslala mi je divne komade nakita koje ćete danas na moje veliko zadovoljstvo moći da vidite na blogu. 

Verujem da ćete biti oduševljene nakitom sa fotografija, a ako želite da imate nešto od toga u svojoj kolekciji slobodno kontaktirajte porukom Facebook stranicu  Little Pumpkin/ nakit i modni dodaci ili pošaljite mejl na nakitlp@gmail.com , gde ćete dobiti sve informacije o cenama i dostupnosti nakita. Cene nakita se kreću od 200 dinara pa naviše, sve u zavisnosti od toga šta želite od istog.  Ovaj predivan nakit i modne dodatke možete naći i na Instagramu http://www.instagram.com/littlepumpkin_nakit .

Neki radovi se mogu videti i kupiti u Novom Sadu u radnji Kreativni prostor Kreativke NS u TC Pariski magazin.

Odaberite i poručite svoj primerak nakita, ili ga poklonite dragoj osobi i budite sigurni da neće ostati ravnodušna.




Prvi komadi nakita koje vam predstavljam su ova narukvica i mindjuše. Mogu se nositi samostalno ili ovako u kombinacuji. Ovaj nakit je idealan za neku svečaniju varijantu, a lila boja je trenutno veoma aktuelna i moderna. Dakle, boja je predivna a kvalitet nakita je izuzetan. Svaki deo nakita izradjuje se ručno i sa velikom pažnjom i ljubavlju. 



 Little Pumpkin/ nakit i modni dodaci proizvod su višegodišnjeg rada i usavršavanja tehnike izrade nakita, što je rezultiralo kvalitetom istog.


Prilikom izrade nakita najviše se koristi epoksidna smola za izradu privezaka, kao i polimerna glina.
Kod izrade mindjuša i narukvica koristi se i beadwork tehnika. 

Beadwork je tehnika izrade nakita koja je kod nas tek u procvatu, a pomoću nje mogu se izradjivati osim nakita i mnogi drugi predmeti.To je veoma zahtevna tehnika izrade nakita gde se perlice ukrštaju, pletu i uvrću po posebnoj šemi. 



Ove predivne crvene mindjuše u obliku srca, i lančić sa sovica privezkom idealni su za neku opušteniju varijantu. Mogu se lako kombinovati uz svaku odevnu kombinaciju.  

Privesci su veličine 3x4 cm, lanac je dužine 60 cm, može se podešavati da bude kraći.


Svaki komad nakita priča posebnu priču jer i vi možete učestvovati u njegovom kreiranju. Možete poručiti svoj unikatni primerak nakita. Obratite se dragoj Nataši i pošaljite sličicu ili natpis koji želite da bude na privesku, a ona će vam sa zadovoljstvom ostvariti zamisao. 

Odaberite mindjuše u predivnim duginim bojama, izmamite uzdahe i upotpunite i razveselite svoj outfit predivnim komadima nakita i modnih dodataka.


Ova platnena maramica služi za održavanje, čišćenje i poliranje nakita uopšte.

Na fotografijama ispod sam probala da vam bar delimično prikažem lepotu Little Pumpkin nakita koji je za mene još jedno divno otkriće. 

Volim razne vrste nakita a posebno cenim kada je nakit ručne izrade jer je odradjen sa posebnom pažnjom, a umetnik je samom njegovom izradom uložio puno pažnje, vremena i truda.






Da li vam se dopada ovaj nakit, ili nakit ručne izrade uopšte?

Koji komad nakita vam se najviše dopao i zbog čega?

Da li u svom akcesoaru možda već imate Little Pumkin nakit?




3 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.