Favoriti leta sa Gamiss sajta


Drage moje svi vole leto i predivne sunčane dane. Ja sam dete leta jer sam rodjena avgusta meseca i upijam sa zadovoljstvom sve zrake sunca koje mi ono pruži.

Kad spomenemo leto tu je asocijacija na more, plaže, vrućine i vrele letnje povetarce, letovanje sa prijateljima ili porodicom, sa najvoljenijima.Kada pripremamo šta staviti prvo u kofer znamo da se bez dobrog kupaćeg kostima nikako ne polazi.

Obzirom da planiram jedno takvo letovanje rešila sam da vam predstavim Favorite leta sa Gamiss sajta, koji će sigurno obeležiti ovo leto.

Gamiss sajt nudi ogroman izbor ovih prelepih bikinija u raznim dezenima, bojama i veličinama. Moram napomenuti da su bikini veoma povoljni  i možete ih videti detaljno na ovom linku: Cute bikinis

Takodje celokupnu ponudu koju ovaj sajt nudi možete pogledati ovde: http://www.gamiss.com

Ja sam spremna da mi i ovo leto bude savršeno.


Koji su vaši Favoriti leta? 
Da li vam se dopada moj izbor?


7 коментара:

O meni

O meni
Zovem se Marija.Imam 30 godina. Zaljubljenik sam u kozmetiku, šminku i modu. Oduvek sam volela da pišem i razmenjujem utiske sa drugaricama o kozmetici i garderobi, te je tako i nastao ovaj blog.Veliki sam sanjar i uvek težim da ostvarim i najteže ciljeve. Potrudiću se da na mom blogu uvek pročitate nove,aktuelne i zanimljive teme.
Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.