Herbal Time bezbojna krem kana u gelu za negu kose+šampon recenzija



Drage moje primetile ste da veoma brinem o svojoj kosi i dosta vremena joj posvećujem. Mislim da je zdrava i uredna kosa odraz posebnosti svake žene. Svako će se okrenuti za lepom zenom ali ne samo kada je lepo sredjena i našminkana, već kad je lepa i njena kosa. 

Na moje veliko zadovoljstvo dobila sam priliku da testiram potpuno prirodne preparate za kosu. 
U pitanju su Herbal Time bezbojna krem kana u gelu i poklon šampon uz nju iz istoimene kolekcije. Čak sam dobila i par divnih testera kremica o kojima će biti nešto više na kraju ovog posta.

Uvoznik i distributer ovih potpuno prirodnih preparata je kompanija Land of roses d.o.o iz Pančeva. Ova kompanija je osnovana 2013. godine sa ciljem da na srpsko tržište plasira potpuno prirodne i  cenovno pristupačne proizvode sa sertifikatom o kvalitetu. U saradnji sa više manjih kompanija nude veliki spektar proizvoda za negu i ličnu higijenu, parfeme, sveće, bazna i eterična ulja, hidrolate(cvetne vodice), kao Bio sredstva za čišćenje domaćinstva. 



Herbal Time bezbojna krem kana u gelu, zapremine 75 ml. je preparat za kosu koji je bio pravo otkriće za mene. Ova kana je potpuno bezbojna i njena namena je da nahrani i hidrira kako prirodnu tako i već bojenu kosu. Kana dolazi u žutoj kartonskoj kutiji, u kojoj je limena zelena ambalaža. Asocira me na prirodne satojke koje u sebi sadrži. Sa kanom u pakovanju dobijate i upustvo za upotrebu kao  i zaštitne rukavice. Plastični poklopac na vrhu je posebno kreiran da se njegovim vrhom može izbušiti zaštitna alu folija na otvoru pakovanja i kana bude spremna za upotrebu.



SastavSadrži ekstrakt koprive, maslinovo i ricinusovo ulje, ekstrakt kane (Cassia fistula i Cassia italica), pH vrednost 4-5.
Ne sadrži PPD, resorcinol, 1–naphtol, amonijak, monoethanolamin ili Hydrogen peroxide.

Kako se koristi: Nakon šamponiranja Herbal Time šamponom(o kome  ćete čitati u nastavku) kosu sam osušila peškirom. Iako je kana bezbojna i mislim da ne bih imala nikakvih reakcija na rukama, navukla sam rukavice koje dolaze u pakovanju sa kanom i iscedila iz pakovanja trećinu proizvoda. Kanu sam utrljala u kosu i ostavila da stoji najviše desetak minuta(po preporuci sa pakovanja piše 5-6 min za bezbojnu kanu). Kana prilikom utljavanja u kosu dobija formu šampona  i blago peni.  Zatim sam kosu  izdašno isprala i osušila i isfenirala je kao i inače.



Moji utisci: Bezbojna kana je zaista nešto što mislim da svaka devojka ili žena treba da proba.  Veoma je praktična za korišćenje, zbog svoje gelaste teksture se lako nanosi na kosu. Bez problema ćete moći da tretirate njome kosu, jer kosa nakon korišćenja bude meka, sjajna, predivno miriše i što se meni najviše dopalo dobija odličan volumen.  Moja kosa je do ramena, ali je veoma gusta. 
Uprkos tome trećina ambalaže mi je bila dovoljna za jedan tretman
Nije mi izazvala nikakve alergijske reakcije niti je kosa promenila boju. Veoma volim ovakve preparate pomoću kojih mogu da kosi dam dodatnu negu i hidrantnost. Ako bih morala da je ocenim dala bih joj čistu desetku.

Pored bezbojne u ponudi su još deset kana u različitim bojama od prirodno braon nijanse, vatreno crvene, pa do svetlo plave. Bilo koju Herbal Time kanu za kosu možete poručiti na sajtu Bugarska ruža i cena je 380 dinara.



Uz Herbal Time bezbojnu kanu dobija se na poklon ovaj Herbal Time šampon za sve tipove kose. Šampon sadrži 3 vrste ulja i 7 vrsta negujućih biljaka. Ne sadrži parabene, ali sadrži sulfate. Nije testiran na životinjama. Ambalaža je plastična, kao i kana zelene je boje, zapremine 100 ml. Nažalost nisam uspela da nadjem da li nešto slično ima u prodaji na sajtu, ali zato ima jako velika ponuda drugih šampona za odredjeni tip kose, koji deluju jako kvalitetno.


Ovo su testeri samo nekih krema iz velikog asortimana koji uvozi i distribuira kompanija Land of Roses. Na fotografiji su testeri za dnevnu, noćnu i kremu oko očiju sa uljem bugarske ruže, kao i tester za dnevnu kremu sa probiotikom i kolagenom. Neću vam puno pisati o njima jer planiram i sama da poručim neko originalno pakovanje krema sa sajta, ali samo ću vam reći da sam se zaista oduševila mirisom i teksturom istih.

Ako se i vama dopadaju ovi proizvodi ili vas interesuje nešto drugo iz široke ponude kompanije Land of roses kao njenih poslovnih partnera možete posetiti njihov sajt ovde ⇒ bugarska-ruza.rs , kao i stranicu na Facebooku ovde ⇒ Bugarska ruža i informisati se ili poručiti nešto iz njihove ogromne ponude. Na sajtu je za porudžbine preko 2000 din besplatna dostava za Srbiju. Možete takodje pronaći i nešto iz ponude u prodavnicama zdrave hrane u odredjenim gradovima u Srbiji.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀


Da li ste koristile bezbojnu kanu ili možda kanu u boji iz kolekcije Herbal Time, ili možda neki šampon ili kremu?
Da li ste imale prilike da probate neki drugi proizvod iz ponude kompanije Land of roses?
Veoma bih volela da čujem vaša mišljenja i iskustva.











17 коментара:

  1. Sjajan post 😊
    Pregledala sam tvoj blog i mogu ti reci da je odlican,
    odlicno baratas recima, sjajno. 😊
    Ukoliko zelis, poseti mog blog:
    http://cleopatrassecret.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajan post, nisam ranije koristila kanu ali ću sada obavezno da je nabavim. Drago mi je da ti se dopada i da si uživala u njoj. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Good review. I don't know this products, in Portugal don't sell. But i like it..

    Kiss in your heart, stay with God!
    Diamonds In The Sky, Daniela Silva

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam nikad cula za ovu kanu, ali mi deluje jako zanimljivo :) Odlican post draga :)

    ОдговориИзбриши
  5. Amazing products and amazing blog! Following you :) Kiss

    thebrunettetofu.blogspot.pt
    https://www.instagram.com/thebrunettestofu/

    ОдговориИзбриши
  6. I like herbal beauty and skin care products too now as they are more friendly for our skin, and healthy too. Great products you got there, babe! Nice post! I've tried colorless shampoos too like the new hair wash :)

    ♥ Chai Chen ♥ @chenmeicai
    ☆*。˚˚http://chenmeicai.blogspot.com˚˚。*☆

    ⓛ ⓞ ⓥ ⓔ ✰Recent Posts✰
    ✨ [LIFESTYLE] Want Ellen Adarna Hair? Get Hairshaft Salon Fredified Hair! | BEAUTY
    ✨ [TRAVEL] The Beauty That Was Bolinao! Visit Pangasinan, Philippines!
    ✨ [FASHION] Trendy Summer Korean Swimwear Pieces from Korean Rose Shop

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.