Balea piling gel za lice sa ekstraktom lotosovog cveta




Ćao lepe moje :) Znate da ne mogu odoleti Balea proizvodima i puna mi je kuća istih. U većini slučajeva sam veoma zadovoljna preparatima ove marke i smatram da su pružili kupcu veoma dobar kvalitet i izbor proizvoda za veoma povoljnu cenu.
Zbog toga vam i ovoga puta pišem o još jednom preparatu za čišćenje lica, tačnije o Balea piling gelu sa ekstraktom lotosovog cveta.


Balea piling gel za lice sa ekstraktom lotosovog cveta je proizvod iz plave Baleine kolekcije koja je namenjena normalnoj i mešovitoj koži lica. Ambalaža je plastična, providna i svetlo plave boje sa belim poklopcem na vrhu. Poklopac je od čvrste plastike pa neće doći do prosipanja. 

Ako želite ovu bočicu sa gelom poneti sa sobom to vam neće predstavljati problem. Dizajn ambalaže koja je zapremine 75 ml dozvoljava da se ista lako skladišti u bilo koji neseser ili u manju torbicu. 

Cena ovog Balea gela je 179 dinara i možete ga kupiti isključivo u dm drogerie marketima širom Srbije. Proizvod je dermatološki testiran, a proizvodi se u Nemačkoj.


O proizvodu: 
Balea piling gel za lice sa ekstraktom lotosovog cveta je proizvod namenjen normalnoj i mešovitoj koži, kakva je i moja koža. Posebna receptura sa provitaminom B5 štiti kožu od isušivanja. Pored ovog sastojka u manjoj količini sadrži i  pantenol, glicerin i limunsku kiselinu. Bambus piling zrnca uklanjaju nečistoće i poboljšavaju krvotok kože.  


Upotreba:
Na ambalaži je navedeno da se ovaj piling u gelu koristi jednom do dva puta nedeljno na vlažnu kožu. Masirati kružnim pokretima i izbegavati predeo oko očiju. Zatim isprati mlakom vodom.



Moji utisci:
Ovaj Balea piling u gelu veoma prija mom licu. Plave piling čestice nisu previše grube i to mi se posebno dopada. Kao što je i navedeno na ambalaži ima blagi miris lotosa. 

Lako se utrljava na koži i nakon ispiranja koža je temeljno očišćena. Uopšte ne isušuje kožu što me je posebno iznenadilo obzirom da je piling u pitanju. Iako sadrži čestice za piling koje detaljno očiste nečistoću sa lica i mrtve ćelije kože, veoma je blag i meni nije izazvao nikakve iritacije.
Zaista ga koristim sa zadovoljstvom i verujem da ću ga kupiti ponovo.



Balea piling gel za lice sa ekstraktom lotosovog cveta je definitivno još jedan proizvod čiji kvalitet premašuje cenu. Ako bih morala da ga ocenim to bi sigurno bila najviša ocena.


Osim ove plave kolekcije za normalan/mešoviti tip kože u ponudi možete pronaći i roze kolekciju za suvu/osetljivu kožu, belu kolekciju za veoma oseljivu kožu, zelenu kolekciju sa voćnim kiselinama, kolekciju sa cinkom za problematičnu kožu kao kolekciju protiv bora.

Dakle veoma velika ponuda, a izbor je na vama. Ja vam ove proizvode preporučujem sa zadovoljstvom, što opet ne znači da će i vama odgovarati u potpunosti jer svakome koža drugačije reaguje na odredjeni proizvod. 

Takodje je bitno da pronadjete onaj preparat koji je adekvatan za vaš tip kože, kao i da odredite stanje u kome se vaša koža nalazi usred različitih faktora.


Da li ste imale prilike da probate Balea piling gel ili neki drugi proizvod za lice od Balee?
Kakvi su vaši utisci i iskustva po pitanju istih?









6 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.