Tečni ajlajner INGRID- recenzija



Drage moje kažu da su oči ogledalo duše, a ogledalo ne može bez ukrasa. Taj ukras je po meni ajlajner. Kada nanesemo ajlajner on celokupnom mejkapu da posebnu senzualnost i mistiku. Ja sam nekada izbegavala da nanosim ajlajner jer mi nije polazilo za rukom da izvučem preciznu liniju, a verujem da je to problem kod svake druge devojke ili žene. Mogu vam reći da se vežbom postiže sve, te sam vremenom postala veoma vešta u nanošenju ajlajnera. Sada je nezaobilazni deo mog mejkapa.

Zato vam danas pišem svoje utiske o jednom ajlajneru koji sam dobila na testiranje od kompanije Obradović. Radi se o INGRID tečnom ajlajneru.

Ovaj proizvod ili neki drugi proizvod iz njihovog asortimana možete poručiti na sajtu kozmetikaiparfemi.rs OVDE.  Takodje ako prvi put poručujete kozmetiku sa ovog sajta obratite pažnju jer je dostava sa sajta besplatna ako poručite proizvode u vrednosti preko 1000 dinara.





Tečni ajlajner INGRID dolazi u duguljastoj crnoj ambalaži zapremine 30 ml. Poseduje tanku, oštru i izuzetno preciznu četkicu. Boja je karbon crna i tekstura ajlajnera je kremasta te se lako aplikuje na kapak ili na vodenoj liniji ispod oka. Veoma mi se dopada što se suši odmah nakon nanošenja i nema preslikavanja. 

Ono što moram da naglasim je da kod ovog ajlajnera je da mi treba znatno više vremena za nanošenje nego inače. Četkica baš dosta tanka a ja sam navikla na deblje četkice za nanošenje gel ajlajnera ili na ajlajner u obliku flomastera. Mislim da to može da se zanemari ako ga koristite za ličnu upotrebu jer su mu sve ostale karakteristike odlične. 






Tečni ajlajner INGRID je dermatološki i oftamološki testiran i meni nije izazvao nikakve alergijske reakcije. Bez problema stoji na kapcima ceo dan. Uklanja se najobičnijim sredstvom za skidanje šminke. Cena ovog ajlajnera na sajtu kozmetikaiparfemi.rs je 395 dinara (oko 3 evra).



Ajlajner na očima možete naneti na bezbroj načina. Ja najradije biram klasični look kao na slici iznad, a za neku svečaniju priliku moj izbor je "cat-eye" look.


Da li vi volite ajlajnere?

Da li ste probale tečni ajlajner Ingrid?
Kakvi su vaši utisci?

19 коментара:

  1. Mnogo mi se sviđa način na koji je napisan ovaj post, stvarno odlična recenzija.

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post!

    Inače, uzvratila sam praćenje
    http://sweetlife000.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Hey, lovely blog! I following you on g+ and gfc,
    Wanna follow each other ?
    www.suslukokona.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan postd draga,slike su ti divne.Nemam iskustva sa ovim ajlajnerom medjutim moram reći da si me veoma zainteresovala <3
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Good eyeliner I think.
    Great photos, you are looking beautiful.
    Thank you for visiting my blog. Following you too.
    https://fashionista2020.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post!

    Uzvratila pracenje :)

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post! Osobno najviše volim eyeliner-e u flomasteru preciznije se nanose, ali što se tiče kvalitete mislim da su bolji ovi što se nanose četkicama :)

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Odlican post draga :) nisam probala ovaj ajlajner ali mi se dopada cetkica. Obozavam ajlajnere sa ovako tankom cetkicom <3

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post :) Iako nista od njihovih proizvoda nisam koristila, ovaj mi deluje kvalitetno i zanimljivo :)

    missymj.blogpost.rs

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.