Gliss Ultimate Repair promo paket za kosu sa torbicom





Često se zapitam da li zaista ima potrebe za ovolikom kupovinom kozmetike i šminke. kada pomislim imam dovoljno naletim na nešto interesantno. Zbog toga vam pišem o jednom divnom "ulovu" Gliss-ovih proizvoda na koje sam naletela u dm-u. Trenutno su svi Gliss proizvodi za kosu sniženi  kako pojedinačno tako i u kompletu, tako da sam ja presrećna zbog ove kupovine.


Obzirom na to da sam već koristila Gliss ultimate repair proizvode, a torbica u kojoj su bili upakovani je zaista predivna morala sam da kupim ovaj paket. 


Gliss Ultimate Repair paket proizvoda trenutno na sniženju u svim dm drogerijama košta 869 dinara ili oko 7 evra. U paketu se nalazi predivna crna torbica i u njoj dva šampona i jedan regenerator za kosu. Ova kolekcija je namenjena suvoj i oštećenoj kosi.

U nastavku pogledajte kako izgleda torbica i pročitajte kako sam zadovoljna šamponom i regeneratorom.



Gliss Ultimate Repair šampon za kosu dolazi u crnoj plastičnoj ambalaži od 250 ml. Tekstura proizvoda je svilenkasta, tečna i lako se utrjlava na kosu. 

Šampon miriše na badem i kokos i ja sam mirisom oduševljena. Kod ovog šampona mi se posebno dopada što kosa miriše dugo nakon pranja. 

Kosa je čista do tri dana i što mogu da pohvalim ne masti mi se brzo koren kose, a dugo sam imala taj problem preteranog lučenja sebuma. Meni je dovoljno jedno šamponiranje. Kada ponovim postupak kosa zna da bude previše lepršava kada se osuši, a to ne volim nikako. Šampon je pogodan kao što sam navela iznad za svakodnevno pranje suve, tretirane ili oštećene kose.


Gliss Ultimate Repair regenerator dolazi u identičnom crnom pakovanju kao šampon sa okrenutim poklopcem na dole. Zapremina ovog regeneratora je 200 ml. 

Ima identičan miris kao šampon i koristi se nakon pranja kose. Meni se regenerator najdelotvornije pokazao kada kosu obrišem peškirom pa tek onda nanesem po potrebi proizvod na celu dužinu kose, osim korena. Raščečšljam kosu četkom i ostavim da regenerator deluje pet minuta. Zatim kosu izdašno operem. Gliss ultimate repair regenerator pogodan je  za korišćenje kod suve, tretirane ili oštećene kose.

I šampon i balzam sadrže keratin, pantenol i glicerin koji obnavljaju oštećenja na kosi kao što su farbanje i tretiranje kose ili upotreba prese, fena.

Pojedinačna cena ovih proizvoda je ako se ne varam, oko 220 dinara (2 evra) na sniženju u dm drogerijama. Mogu se pronaći u još jednoj varijanti gde se dobijaju dva šampona i balzam iz nove Gliss fiber therapy kolekcije sa ljubičastom torbicom. Takodje komplet košta 869 dinara (7 evra). Gliss je nemački brend firme Schwarzkopf & Henkel.

Pratite Facebook stranicu Magični svet lepote blog  i lajkujte ako vam se dopada. Uskoro ću organizovati darivanje gde će jedan od poklona biti drugi (naravno ne korišćeni) šampon iz ovog paketa :)

Da li ste probale neki Gliss Ultimate Repair preparat za kosu ili neki drugi od ove marke?



12 коментара:

  1. Ja obozavam ovu kolekciju, meni se ona najvise dopada od svih koje je Gliss izbacio :) A sa ovom torbicom, cista navlakusa da nam izvuku novac :D Mada je neodoljiva ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Kako mi se dopada taj set. Mislim da je odličan i ako nađem nekoga da mi kupi u DM-u, svakako ću uzeti ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Odlično, što prije letim u dm po ovaj preslatki paketić.
    Inače nisam probala Gliss proizvode, ali sam čula dosta dobrih komentara na račun istih, veselim se probati. ☺
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post i recenzija, slike su prelepe, a što se tiče proizvoda nisam ga probala ali bih mogla, ne deluje loše :) <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam neko ko odavno koristi, gotovo sve glisofe proizvode, i uvek se radujem citanju recenzija na istu temu, jer naprosto volim da cujem misljenje svojih dragih koleginica o meni omiljenim proizvodima. Sjajna recenzija, ovaj paket je predivan, sama ova torbica je veoma simpaticna i verujem da ce ti odlicno sluziti. Odlican post draga Marija!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.