Golden Rose Perfect Lashes Ultra Volume x4 maskara



U današnjem postu govorimo o tome kako vaše tepavice mogu biti predivno našminkane za malo novca. Odavno sam shvatila da postoji jako puno proizvoda kako preparativne tako i dekorativne kozmetike čiji kvalitet znatno premašuje cenu. Da se ne lažemo svaka žena voli da priušti skupu kozmetiku, ali nekad to mogućnosti ne dozvoljavaju. 

Zato vam danas pišem post o proizvodu za lice koji ne opterećuje puno džep a pritom dobijate sasvim pristojnu šminku za svaki dan. Predstavljam vam recenziju Golden Rose Perfect Lashes Ultra Volume x4 maskare.


Golden Rose Perfect Lashes Ultra Volume x4 maskara je prva koju sam probala od ovog brenda. Ima zanimljivo zlatno kartonsko pakovanje u kome se nalazi crno-zlatna ambalaža od 9 ml, a njena cena je 230 din. Zemlja porekla je Turska, tačnije proizvodi je Erkul kozmetik. Za naše tržište distributer je Danijela  Commerce d.o.o


Ova maskara je crne boje. Ima gustu ovalnu četkicu. Četkica je plastična i dlačice veoma lepo raščešljaju i razdvoje trepavice. Tekstura je malo gušća, ali to ne pravi nikakav problem prilikom nanošenja. Ne stvaraju se grudvice i maskara se ne trusi što je meni veoma bitno. Jedino što nisam primetila da daje trepavicama neki poseban volumen kao što je navedeno na pakovanju, ali generalno maskara uopšte nije loša.



Golden Rose Perfect Lashes Ultra Volume x4 maskara moram napomenuti je dermatološki i oftamološki testirana. Nije mi izazvala nikakve alergijske reakcije jer mi oči nisu puno osetljive pa mi skoro svaka maskara odgovara.

Isto želim da napomenem da su moje trepavice po prirodi guste a kratke, pa se efekat volumena zbog toga manje primećivao kod mene. Ja bih je svrstala u šminku za dan samo zbog tog izostanka dodatnog volumena. Mada nisam više ni očekivala od nje za ovako povoljnu cenu.

Ja inače od šminke najviše volim da koristim maskare i ruževe, pa sam imala prilike da probam veoma dosta maskara različitih brendova i cena. Zato vam mogu sa sigurnošću mogu reći da se ova maskara može uporediti po kvalitetu sa dosta skupljim maskarama. Dakle kvalitet je premašio cenu. Ako bih je morala oceniti neka njena krajnja ocena bude jaka sedmica.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Da li ste koristile ovu maskaru ili neku drugu od Golden Rose brenda? Kakvi su vaši utisci?
Šta vam je presudno kod kupovine maskare, cena, kvalitet, oba ili nešto treće?





25 коментара:

  1. Looks lovely. I've never tried this brand. Glad you like it!

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  2. Milion maskara sam kupila zato sto su bile povoljne ili izgledale simpaticno :D Ovu iskreno jos nisam probala :) Odlican post :)

    ОдговориИзбриши
  3. Mislim da je ovo jedna od njiihovih najstarijih maskara :) Generalno volim GR maskare :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ovu maskaru, ili bar neku koja je jaako slicna ovoj, tj pakovanje, sam koristila jos u osnovnoj skoli, i secam se da sam bila odusevljena, i vecito se cudila kako isto radi a bila je gotovo 3 puta jeftinija od svih iz tadasnje drogerijske ponude :) Odlicna maskara za mali novac, bas si me vratila u skolske dane :) Divan post :) ♥♥

    ОдговориИзбриши
  5. good product :)

    follow for follow?
    grlfashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. ja sam isto zadovoljna njihovim maskarama i mislim da je narandzasta najbolja!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Koristim ovu maskaru godinama, volim i takvu u plavoj boji. Pratim te. :) limitededitionlady.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Koristila sam ovu maskaru i stvarno je odlična i ima vrlo pristupačnu cenu. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  9. Hej, odgovorila sam na Versatile Blogger Award, za koji si me nominovala. Baci pogled na moj blog. :)
    Želim ti lep dan! :*

    ОдговориИзбриши
  10. Koristila sam ovu maskaru,divna jeee :)
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  11. Hvala što si samnom podelila svoje mišljenje :)

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.