PRIZIVAM PROLEĆE- BIOMELEM "MOĆ CVEĆA" ŠAMPON I BALZAM ZA PRELEPU KOSU!




Iako nam proleće kalendarski dolazi 20. marta , sunce je posle blage zime već par dana provirilo iza oblaka. Sa porastom temperature naš organizam bolje funkcioniše hraneći se sunčevim zracima. Kako naša koža, tako i kosa, pretrpela je dosta oštećenja usled različitih faktora kao što su zima, hladnoća, stres i odsustvo vitamina iz sezonskog voća, kao i mehanička oštećenja nastala npr. korišćenjem fena za kosu.

Ja imam problem tokom cele godine sa povremenom dehidratacijom kose koja je sada sve češća jer je farbam. Zbog toga često kombinujem više preparata za negu, hidrataciju i revitalizaciju kose kako bih, koliko je to moguće, sprečila svako novonastalo oštećenje.


U toj borbi za oporavak kose mnogo su mi pomogli preparati koje su mi poslali divni ljudi iz kompanije Biomelem*. U pitanju su šampon i balzam REVITALIZUJE iz kolekcije "MOĆ CVEĆA".

Nakon dužeg korišćenja utisci su se slegli, te vam danas pišem svoje konačne utiske. Ako želite da saznate zbog čega morate da imate ove proizvode u svojoj rutini nege kose, pročitajte tekst do kraja.

*PR proizvod


Biomelem šampon sa nevenom REVITALIZUJE, dolazi u plastičnoj beloj ambalaži od 222 ml. Cena na sajtu iznosi 223 RSD.  

Reči proizvodjača:
"Za razliku od drugih šampona u osnovi sadrži čistu izvorsku oligomineralnu vodu i sofisticirani biljni kompleks nevena, hajdučke trave, zelenog čaja, pantenol i alantoin zahvaljujući kojima intenzivno hidrira, regeneriše, jača dlaku i koren kose. Biomelem šamponi su i šampon i melem, deluju preko kože glave na folikul dlake; pospešuju mikrocirkulaciju, hrane i jačaju koren kose, ojačavaju dlaku od korena do vrha, stimulišu rast kose preko korena dlake. Bolja ishranjenost korena dlake poboljšava izgled i kvalitet kose."

Moji utisci:
Kao što i kaže proizvodjač ovaj šampon je potpuno očistio moju kožu glave. Posebno mi se dopada što mi je produžio period do narednog pranja kose. Tekstura je veoma svilenkasta i nežna, miriše baš sveže i prijatno. Dovoljna je baš mala količina šampona za odlične rezultate. Nanosim ga po upustvu tako što malu količinu stavim na dlan i utrljam na mokru kosu, zatim umasiram i isperem. Nakon toga nanosim balzam.

Prijatno sam iznenadjena ovim šamponom jer za povoljnu cenu dobijate odličan kvalitet i negu. 




Biomelem balzam sa nevenom REVITALIZUJE,
poput šampona dolazi u ambalaži od 222 ml, ali se vidno razlikuje zbog žutog poklopca na vrhu pakovanja. Cena ovog balzama na sajtu je 248 RSD.

Reči proizvodjača:
Ulje nevena i ricinusa, med, vitamin E, D-panthenyl triacetate.
Savet: nanosite balzam na celo vlasište, zato što D-Panthenyl triacetate zahvaljujući svojoj lipofilnosti lako prodire kroz epitel i delujući kao prekursor za koenzim A i provitamin B5, omogućava 24-časovnu hidrataciju kože glave. Ulje nevena i ricinusa jačaju i hrane vašu kosu, dajući joj sjaj i elastičnost.
Posebno efikasan kod suve, bojene i tanke kose!

Moji utisci:
Iskreno, kada sam dobila ovaj balzam bojala sam se da na mojoj kosi neće delovati. Već par godina unazad koristila sam isključivo maske za kosu umesto balzama. Razlog tome je što sam shvatila da balzami za kosu koje sam tada koristila nisu imali baš nikakvog delovanja na moju farbanu kosu. Međutim ta predpostavka je bila pogrešna.

Biomelem balzam za kosu je veoma prijatno iznenađenje. Naveo me je da ponovo razmislim o korišćenju istih. Miris je sličan kao kod šampona samo malo intenzivniji i zadržava se na kosi duže vremena. Tekstura je veoma gusta i podseća na neku kremicu. Dovoljna je mala količina da bez problema nanesete na celu dužinu kose. 

Nanosim ga nakon šamponiranja na vlažnu, izfrotiranu kosu. Deluje par sekundi nakon nanošenja. Kosu bez problema mogu raščešljati kako bi se balzam rasporedio pravilno na celu dužinu. Po preporuci proizvođača ostavim da deluje oko minut ili malo duže. Kosa je mekana, mirisna, lako se češlja i oblikuje, i ima izuzetan sjaj.

Moja preporuka je da koristite i šampon i balzam Biomelem Revitalizuje zajedno u kombinaciji, jer sam ja tako postigla najbolje rezultate. Ove proizvode zaista vredi probati.

Rezultat je vidno zdravija i sjajnija kosa koja se više ne mrsi i  krajevi ne pucaju. 



Ova dva proizvoda možete priuštiti za manje od 500 RSD, te ujedno i imate manje opterećenje u svom budžetu. Ja vam preporučujem da ih probate, jer sada na tržištu možete pronaći i mnogo skuplje šampone i balzame koji ćete na kraju baciti, a bacićete i novac. To vam, govorim iz ličnog iskustva. 

Na sajtu Biomelem možete dobiti i besplatnu poštarinu ako poručite proizvode u vrednosti iznad 1000 RSD, pa ga obavezno posetite.

Da li ste probali Biomelem proizvode iz kolekcije "Moć cveća"?
Da li ste koristili neki drugi Biomelem proizvod?
Kakvi su vaši utisci?

Do sledećeg čitanja,
ljubi vas vaša M.
💚💚💚


6 коментара:

  1. Niti sam ikada koristila ovaj balzam, niti išta iz kolekcije "Moć cveća", niti išta Biomelemovo. štaviše, prvi put čujem za ovaj sajt. Međutim, balzam deluje jako fino. Drago mi je da si zadovoljna njime. ❤️

    The girl named Ana

    ОдговориИзбриши
  2. Potrosen vec ko zna koji po redu Biomelem sampon protiv peruti... najbolji su zaista ☺

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, draga! Jako si me zainteresovala za šampon, tako da ću ga probati.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман13. март 2018. 15:26

    Odličan i vrlo koristan post.
    Hvala ti puno na preporuci za ove odlične proizvode. Nisam čula za njih i isprobala ih, ali ću ih svakako, posle tvog posta, potražiti na policama u prodavnici, i isprobati.
    Super post. Sve pohvale.

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post draga <3 i meni se dopadaju njihovi šamponi iz ove nove kolekcije :)

    ОдговориИзбриши
  6. Odlicna recenzija. Nisam probala Biomelem sampone.

    http://glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.