JANUARSKI NOVITETI SA SAJTA GAMISS #1



Drage moje, ova zima nas je iznenadila prijatnim temperaturama, pa samim tim još uvek uživamo u suncu i veoma  prijatnom vremenu nalik proleću. Zbog toga sam sa sajta GAMISS poručila stvari koje mogu da posluže za slojevito oblačenje jer temperature dosta varijaju preko dana i uveče.

U današnjem postu vam predstavljam tri jakne, ili može se reći deblje dukserice na kopčanje koji su mi stigli sa GAMISS sajta. Kako su na sajtu Gamiss bila nikad veća sniženja moja porudžbina je bila ogromna i samim tim je morala stizati u više paketa. Neke od paketa su mi ocarinili, a neke nisu. Stvari koje su mi stigle su pamučne, mekane i odličnog kvaliteta. Oprane su par puta i nikakvih deformacija nije bilo, što je najbitnije. Dosta dugo sam čekala pakete zbog praznika, i još uvek čekam još jedan, ali čekanje definitivno vredi. Kako su stvari i više nego povoljne isplati se poručiti sa ovog sajta uprkos tome što se dostava naplaćuje.



Prva jakna je u bordo boji sa kapuljačom, na raskopčavanje. Veličina je univerzalna ali odgovara veličini izmedju M i L. Meni je baš knap. Unutrašnja strana je postavljena i više je nego prijatna, mekana poput ćebeta. Zbog toga je i veoma topla. Na džepovima ima ukrasnu dugmad sa sidrom.

Trenutno je rasprodata na sajtu, ali možete pogledati ponudu ostalih dukserica, odnosno jakni sa kapuljačom na sajtu na linku ovde:



 Druga jakna je veoma slična prvoj, takodje sa kapuljčom i na kopčanje. Veličina je L i odlično mi odgovara jer je malo duža. Tamno sive je boje. Postavljena je i unutrašnjost je veoma zanimljiva sa motivom tigrastih šara. Na džepovima ima ukrasnu dugmad u zlatnoj boji. Malo je tanja od prethodne ali mi se više dopada jer je komotnija. Takodje je trenutno rasprodata na sajtu, ali možete pronaći veoma slične po veoma prisupačnoj i povoljnoj ceni.

Možete pogledati ponudu na linku u nastavku:



Poslednja u nizu je džemper jakna u sivoj boji sa "volan" kragnom. Takodje je na raskopčavanje i veličina mi  odlično odgovara. Od poliestera je i s' obzirom da je malo tanja nego prethodne dve može se nositi samostalno u proleće ili leto, ali i kao džemper ispod jakne ili kaputa. 

Kako izgleda na sajtu, kao i njenu cenu možete pogledati na sledećem linku: 




Prezadovoljna sam stvarima koje su mi stigle sa sajta Gamiss. Jakne su odličnog kvaliteta i imate moje preporuke.  U narednim postovima čitajte šta mi je još stiglo sa ovog sajta. 



Da li ste poručivali sa Gamiss sajta?
Kakvi su vaši utisci?
Da li volite dukserice  na kopčanje?

Do sledećeg posta,
Ljubi vas vaša M.

7 коментара:

  1. Mislim da su preudobne♥


    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Iskrena da budem, prva jaknica sa kapuljačom mi je najlepša s tim da su sve tri divne. :) Odličan odabir, draga.


    The girl named Ana

    ОдговориИзбриши
  3. Sve izgleda prekul i nekako je u mom stilu! Sjajan post i još bolje fotkice, draga! ♥♥♥

    INTERNACIONALNI GIVEAWAY -> https://innisall.blogspot.com/2018/01/international-giveaway.html

    ОдговориИзбриши
  4. Sva tri duksa su predivni i izgledaju jako toplo :)

    http://fashionconfessions.blogspot.mk/

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepe stvari si izabrala. ☺ Bordo jaknica mi se baš dopada.

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.