Kvalitetna nega za svaku ženu - Prima kozmetika


Drage moje dame danas vam pišem dugo najavljivani post o kozmetici kojoj ne bi odolela ni jedna žena. Veoma je bitno kakve preparate koristimo za negu. Na našem tržištu ima previše preparata iz uvoza i često se desi da kvalitetni proizvodi iz domaće proizvodnje odu u neki drugi plan iako imaju sve kvalitete da budu vodeći lider na tržištu.

Zbog toga vam danas predstavljam proizvode domaćeg brenda iz Srbije koji svojim kvalitetom i povoljnim cenama zavredjuje svaku pažnju i sa pravom može parirati velikim svetskim brendovima.

Na moje veliko zadovoljstvo dobila sam mogućnost da od marketing tima Prima kozmetike dobijem proizvode na testiranje, te svoje utiske podelim sa vama na blogu.
"Osnovana 1987. godine kao porodična firma gospodina Svetislava Radmilovića, diplomiranog hemičara, „Prima kozmetika“ je tokom proteklih godina izgradila svoju reputaciju i postala prepoznatljiva kao lider u oblasti proizvodnje preparata za negu kose, kože i noktiju. „Prima kozmetika“ je razvila preko 300 preparata koji su prepoznatljivi po svom izuzetnom i konstantnom kvalitetu. Svojim proizvodima „Prima kozmetika“ snabdeva kozmetičke i frizerske salone, SPA & wellness centre, banjska lečilišta, dermatološke ordinacije, centre za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju na području Srbije i regiona."
Naša misija je da svojim poslovnim partnerima pružimo poverenje i sigurnost kroz proizvode vrhunskog kvaliteta, savremene tehnologije i modernog dizajna. Zahvaljujući bogatom iskustvu u oblasti nege kože i noktiju, inovativnom duhu i kreativnom pristupu najnovijim trendovima, proizvodi „Prima kozmetike“ u potpunosti ispunjava predviđene ciljeve, o čemu govori sve veći broj zadovoljnih klijenata.


ARONIJA SOFT krema za lice dolazi u providnoj okrugloj ambalaži od stakla. Može se naći u dve varijante zapremine 50 ml i 250 ml. Zbog toga je cena ove kreme od 600-1200 rsd.

Hidrantna krema koja mi savršeno odgovara. Veoma je lagane svilenkaste teksture, te koža upije odmah po nanošenju i odmah bude mekana na dodir. Potrebno je naneti veoma malu količinu kreme da obuhvatite celo lice. Pogodna je za normalnu i mešovitu kožu od tridesete godine, odnosno baš onakva kakva mi je potrebna. 

Nanosim je i ujutru i uveče na očišćenu kožu. Za nedelju dana koliko je koristim primećujem da moja koža ujutru kad ustanem izgleda sveže i odmorno, čak i kad ja to nisam. Ima blag i prijatan miris. Zaista sve preporuke za ovu hidrantnu kremu, koja je pokazala delotvornost za vrlo kratak period.

U svom sastavu sadrži aroniju, aloe veru, vitamine D i E, i hijaluronsku kiselinu koju neguju, revitalituju i daju koži mekoću, sjaj i zdrav izgled. 
Aronija Soft kremu za lice možete poručiti OVDE .


ANTIRID gel krema za negu područja oko očiju dolazi u sličnoj okrugloj providnoj kutijici od stakla poput kreme za lice zapremine 15 ml.  Njena cena je 550 rsd. Gelasto- vodenaste je teksture i blagog mirisa. Nanosim je na područje oko očiju u veoma tankom sloju i ostavim da koža upije jer joj je potrebno malo više vremena nego kremi za lice. Nakon nanošenja imam prijatan osećaj hladjenja. Ne mogu reći za ovo kratko vreme da je učinila čudo poput kreme za lice iznad, ali mogu reći da je predeo oko očiju elastičniji i manje se vide tragovi umora. Verujem da ću se sigurno odlučiti da je ponovo nabavim kada potrošim ovo pakovanje jer mi veoma prija.


Zahvaljujući ši buteru, ulju žutog noćurka i badema, hidrantnom kompleksu, hijaluronskoj kiselini, alantoinu i pantenolu  omogućava izuzetnu hidrataciju, ishranu i regeneraciju predela kože oko očiju. Odgovara svim tipovima kože od dvadeset pete godine. 
ANTIRID gel kremu za negu područja oko očiju možete da poručite OVDE .




KAFA piling krema za lice i telo dolazi u belom duguljastom pakovanju zapremine 200 ml. Njena cena je 500 rsd. Piling krema koja odlično vrši svoju namenu na veoma blag i prijatan način. Svaki put iznova i iznova me oduševi prilikom korišćenja. Nanosim piling kremu na prethodno nakvašenu kožu lica i tela (ili i lica i tela). Najbolje je utljavati je oko desetak minuta, a potom uz pomoć sunjera i vode isprati sa kože.

Najviše mi se dopada što za razliku od nekih predjašnjih proizvoda koje sam koristila ne ostavlja mastan trag na koži. Čestice kafe nisu grube i nema ih previše, već taman koliko je potrebno. Koža je hidrirana i mekana nakon koršćenja. Miriše na prvu jutarnju kafu sa mlekom i pruža opuštajući efekat. Odlično čisti izumrle ćelije kože i izjednačava ten.

KAFA piling krema za lice i telo sadrži kafu, bisabolol, pantenol i vitamin E. Pogodna je za sve tipove kože. Možete je poručiti OVDE .



SUPER krema za negu ruku dolazi u predivno dizajniranom duguljastom pakovanju. Može biti zapremine 50 ml ili 200 ml i od toga će zavisiti cena, odnosno 350-850 rsd.

Krema je jednom rečju savršena u svakom pogledu. Nije masna i ne ostavlja lepljiv trag, te je koža odmah upija. Miris me poseća na detinjstvo i miris žvaka "Paraćinka-Paraćin" koje smo kupovali i jeli sa uživanjem, a omote čuvali kako bi nam dugo mirisali u džepu. Baš tako i ovu kremu nosim uvek sa sobom u torbi kako bi mi se našla u svakom trenutku.

Redovnom upotrebom SUPER kreme oporavlja se koža ruku i sprečava dalje oštećenje. Sadrži visok procenat ekstrakta nevena, alantoina, pantenola i bisabolola i možete je poručiti OVDE .




Silikonski serum za kosu dolazi u kartonskoj kutiji u kojoj se nalazi staklena ambalaža od 50 ml sa pumpicom za doziranje na vrhu. Cena seruma je veoma povoljna i iznosi 450 rsd. 

Veoma koristan proizvod koji će vam pomoći ako imate oštećenu, dehidriranu, suvu ili tretiranu kosu. Po preporuci proizvodjača na isfrotiranu kosu nanosim serum i onda je feniram.  Dovoljno je naneti par kapi na krajeve ili po potrebi na celu kosu. Korišćenjem seruma manje se oštećuje dlaka, a smanjuje se vreme feniranja. 

Serum je izradjen od posebno odabranih silikonskih komponenti koje restruktuiraju oštećenu kosu. Tankim zaštitnim filmom oblažu površinu dlake, hidriraju je i daju sjaj. Još jedan veoma koristan proizvod iz domaće kompanije. 
Silikonski serum za kosu možete poručiti OVDE .


Prima kozmetika ima distributere širom Srbije, a svoje proizvode distribuira i u Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Italiju.


Proizvode možete poručiti na sajtu primakozmetika.com . Takodje se može naći i u odredjenim maloprodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu.

Prima kozmetika na Facebooku  OVDE .
Na Instagramu na linku OVDE .


Da li ste koristili proizvode Prima kozmetike?
Ja ću nastaviti da ih koristim i od mene imate najveću preporuku o kvalitetu.
Kako se vama čine ovi proizvodi?


12 коментара:

  1. Odlična recenzija, prv put se susrećem sa ovim brendom i mogu reći da izgleda vrlo zanimljivo.

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam koristila njihove proizvode, ali ovo djeluje jako dobro!
    Hvala na dijeljenju!
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  3. Nemam prilike da uzmem njihove proizvode i da ih koristim, ali vidim da ima pozitivnih recenzija o istim. Izgledaju mi stvarno kvalitetno. Inače, odličan post ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Ba mi je drago sto ste sklopili saradnju :) imam ovu kremu za ruke i bas mi se dopada <3 <3 <3

    ОдговориИзбриши
  5. Wow, they look like great products (:
    Nice blog, dear!

    CM | XIII.

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam nikada do sada čula za ovu kozmetiku. Slažem se s tobom da uvijek kupujemo uvozne proizvode,a svoje stavljamo u drugi plan mada su apsolutno slične kvalitete! :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.