Srebrni nakit za sve prilike



 Sterling silver 925



Drage moje i dragi moji u ovom postu želim da vam predstavim novog saradnika na blogu, kao i ono što nudi. U pitanju je Srebrni nakit za sve prilike . Ako želite da izgledate glamurozno, i da vas svi primete, onda je ovo prava stranica za vas. 

Srebrni nakit za sve prilike je stranica koja se bavi prodajom srebrnog nakita sa oznakom Sterling silver 925 . 

Sterling srebro ili 925 srebro je legura 92,5% srebra i 7,5% drugih metala (otuda naziv 925), obično bakra.Konvencijom se stotinama godina nakit sačinjen od legure sa minimum 92,5% srebra označava žigom 925. Naziv deli sa kovanim engleskim novcem iz srednjeg veka. (Coins of the pound sterling).


Sterling srebro će trajati dugo ako ga čuvamo pravilno, za razliku od posrebrenih predmeta koji ne traju duže od 20 godina.






Stranica Srebrni nakit za sve prilike ima jako veliku i raznovrsnu ponudu nakita, te verujem da će dame sigurno pronaći pravi komad za sebe, ili gospoda za svoju devojku,sestru,ženu drugaricu.

Moram vam posebno naglasiti činjenicu,da se svuda u prodaji može naći vereničko prstenje,navodno od belog zlata,a pocrni brzo posle nekog vremena. Ono što je najgore cene tih prstenja su neprihvatljivo visoke,pa se kreću na jednom sajtu i do neverovatnih 18000 dinara. Zato ako se odlučite za kupovinu ovih prstenja na stranici Srebrni nakit za sve prilike Srebrni nakit za sve prilike uštedećete veliku količinu novca,a dobiti odličan kvalitet.


Ako želite da svoju ljubav krunišete prelepim prstenom od sterling srebra 925 ,onda je ovo vereničko prstenje pravi izbor za vas. Isporuka se vrši u roku od tri nedelje, dobijate na poklon predivnu kutiju, a poštarina je besplatna. Cene prstenja se kreću od 800 do 1600 dinara. Po meni je ovo predivno obeležje za trenutak koji ćete pamtiti celog života.







Jedan od mnogobrojnog izbora na stranici je Pandora nakit, odnosno Pandora narukvice. Mislite da je Pandora običan komad nakita?! Pa, dragi moji jako se varate, jer Pandora je brend. 





Ono što Pandora nakit razlikuje od drugih je  činjenica da uz njega možete kombinovati različite priveske, kako rezbarene, tako i one u koje je umetnut dragi, ili poludragi kamen. 

Srebrni privesci za Pandora narukvice  dolaze u raznim bojama i oblicima. Samim tim kreirate svoju sopstvenu, jedinstvenu narukvicu, dajući joj posebnu simboliku. Ja sam oduševlena ovim nakitom jer me asocira na mističnost, tajanstvenost, magičnost.




Vereničko prstenje, Pandora nakit, cirkoni,austrijski kristal,drago i poludrago kamenje, tematski nakit inspirisan najvećim filmskim hitovima...
Ovo su samo neki od komada nakita, koje detaljno možete pogledati na stranici Srebrni nakit za sve prilike. Za koji god nakit se odlučili, verujem da ćete biti prezadovoljni. Zato slobodno kontaktirajte stranicu u inbox za sve nedoumice i cene, koje su jako povoljne. Jer  kao čto sam napomenula  zaista je veliki izbor,odličnog kvaliteta.








 Ove predivne komade nakita sam dobila od ovog divnog saradnika , te se možete uveriti u lepotu istog. I ogrlica i narukvica,kao što možete videti na fotografijama nose žig Sterling silver 925, oznake za srebro. Prelepog je sjaja i odlično je odradjen svaki detalj na nakitu. Rad i na ogrlici, i na narukvici je izvanredan, te može bez problema parirati nakitu od belog zlata, ali je daleko jeftinija cena.

Ako želite da i vi budete vlasnik ovog prelepog nakita, ili da iznenadite dragu osobu nekim drugim srebrnim komadom istog, od srca vam preporučujem da posetite stranicu Srebrni nakit za sve prilike.


Da li i vi volite lep i kvalitetan nakit?
Kako vam se čini ova divna stranica sa srebrnim nakitom?
Da li vam se svidja izbor komada nakita koji nude?













3 коментара:

  1. Prelepo,narukvica je vrh,mozda i zato sto nekako narukvice najvise volim,ali sve je izuzetno,verujem ti kada o kvalitetu pricas,jer vidim da je u poslednje vreme mnogo stranica sa srebrnim nakitom,ali izgleda treba znati prepoznati kvalitet.

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.