OXO nakit- vesele boje u duhu proleća




Pozdrav lepotice! Prvo da vam zahvalim od srca što čitate i pratite moj blog. To znači da ono što pišem vredi pažnje. Pošto je proleće najrazdraganije godišnje doba, dalo mi je dodatnu inspiraciju  da vam predstavim još jednog saradnika bloga, odnosno OXO nakit , koji je baš takav kao proleće, unosi vedrinu i dobro raspoloženje.

U potrazi za savršenim nakitom ručne izrade naišla sam na ovaj nakit, koji me je potpuno oduševio svojom jedinstvenošću. Predstaviću vam samo neke od favorita na stranici Oxo Nakit a izbor je na vama jer možete sami odabrati kako će vaš komad nakita izgledati.

OXO Nakit je ručno izrađen unikatni nakit koji za osnovu ima Fimo materijal. Igramo se bojama, oblicima, materijalom i veličinama. 





 Ovo je samo nešto od mindjuša koje možete pronaći i odabrati za sebe ili pokloniti dragoj osobi, a svaki par mindjuša priča posebnu priču.




Ogrlice su pravi melem za dušu i u potpunosti odgovaraju ovom blesavom godišnjem dobu, odnosno prolećnom šarenilu. Ima ih u raznim bojama i oblicima i mene lično podsećaju na cveće koje je tek krenulo da cveta osetivši prvi zrak sunca.




Ovako bi izgledale kombinacije nakita,ako se još uvek dvoumite. Uostalom možete takoreći učestvovati u kreiranju ovog nakita tako što ćete poručiti onakav kakav vama odgovara i sačekati da se isti uradi. Pritom ćete dobiti svoj unikatni nakit ručne izrade, i poneti ga sa oduševljenjem.

Cene nakita se kreću od 220 din za mindjuše, odnosno od 350 din za obične i  od 1200 din, pa naviše za ekskluziv ogrlice. Sve to u zavisnosti od količine materijala i vremena potrebnog za izradu.

Ja sam svoj unikatni OXO nakit već odabrala, na vama je da odaberete vaš. Za lakši odabir možete posetiti i sajt  http://oxonakit.weebly.com/ 


Šta vi nosite od nakita ovog proleća, pored osmeha naravno?

Kako vam se svidja moj izbor unikatnog nakita?




2 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.