Essence all about the MAGICAL FOREST paleta senki/ Recenzija



Drage moje, u jednom od prošlih postova pisala sam vam o novitetima. Medju njima se našla i Essence all about the MAGICAL FOREST paleta senki. Ova paleta senki me je prosto mamila od kada se pojavila u drogerijama.  Kako je sada trenutno na sniženju ovog puta nisam propustila priliku da je kupim. Da li je ispunila moja očekivanja saznaćete ako post pročitate do kraja.


Essence all about the MAGICAL FOREST paleta senki dolazi u veoma zanimljivom pakovanju od 9,5 grama. Inspirisana je magijom, vilama i čudesnim bićima šume. Na izgled jednostavno pakovanje, a ipak detalji na poklopcu deluju veoma luksuzno i unikatno. Ambalaža je od čvrste plastike i lako staje u torbu lili neseser. Na poledjini, kao i na svakom Essence proizvodu dobijate detaljno upustvo za upotrebu, doduše na engleskom jeziku. Koštala je na sniženju 399 dinara (oko 3 €). 


Kao što i možete jasno videti na fotografijama u paleti se nalazi osam šimerastih polukremastih senki. Sve boje su različite i svaka je priča za sebe. Sve senke su veoma pigmentovane i mogu se koristiti sa i bez podloge za senku. Naravno, sa podlogom postignete intenzivniju boju i veću postojanost. Na skupljaju se u pregibima i veoma lako se razmazuju. 

Kako bih vam ih lakše opisala numerisala sam ih brojevima. Senke br. 1 i br. 4 su najsvetlije i najpogodnije kao svetla podloga za sve ostale. Senke broj 2 i broj 8 su svetle boje breskve i pink. Senke broj 5 i broj 6 su u nijansama zelene i tirkizno plave, dok su senke br. 6 i br. 7. u nijansama tamno braon i ljubičaste. Ujedno su one najtamnije iz palete. Najviše je pigmentovana pink i tirkizno plava.

Sve senke se odlično nanose i blendaju i veoma su postojane. Ne mogu posebno izdvojiti ni jednu senku jer sam celom paletom oduševljena. Odnos cene i kvaliteta se ne može uporediti, jer ova paleta može parirati mnogo skupljim paletama senki.

Prezadovoljna sam ovom kupovinom i mogu vam pouzdano reći da ako budete u mogućnosti obavezno kupite Essence all about the MAGICAL FOREST paletu senki. Ako niste ljubitelj ovih boja, u drogerijama možete pronaći i palete u svetlijim i zemljanim tonovima za nezniji, opušteniji makeup look na vašim očima. 


Probudite u sebi uspavanu šumsku vilu i uživajte kao i ja u čarima predivnih boja.




Da li ste probale Essence all about the MAGICAL FOREST paletu senki?
Kakvi su vaši utisci?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
💖💖💖







3 коментара:

  1. Oduševljena sam pigmentacijom!
    Pratim te pa ako želis uzvrati.
    Nova sam pa bi mi znacio tvoj komentar na mom prvom postu.
    http://mysweetworld9.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Divna paleta. 😍
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    I usput pogledaj i komentariši dva poslednja posta,ako nije problem. 😘

    Sara Pokorni

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.