ESSENCE noviteti za jesen/zimu 2017/2018


Pre par dana na moju adresu stigao je paket predivne Essence kozmetike. Stigli su mi baš u pravom trenutku jer sam planirala predpazničnu kupovinu. Zaista predivno iznenadjenje pred Novu Godinu. Nakon detaljnog isprobavanja pišem vam svoje iskrene utiske o njima.

(Proizvodi iz ovog posta su PR* uzorci koje sam dobila na testiranje. Ta činjenica ni u kom slučaju nije uticala na moje utiske o njima, već vam pišem onako kako sam ih ja doživela nakon detaljnog isprobavanja.)



Essence brend dekorativne kozmetike stalno iznenadjuje svojim divnim limitiranim izdanjima. Takodje, tu je i dobro poznat stalan asortiman gde svaka dama za sebe može pronaći puno zanimljivih i kvalitetnih proizvoda po veoma povoljnim cenama. U paketu se našlo puno proizvoda od kojih su neki već klasika a neki proizvodi su i iz  najnovije trendovske kolekcije Made to sparkle.

U nastavku pročitajte prve utiske o proizvodima koji su mi stigli, a za neke uskoro očekujte i detaljne recenzije. 



Made to sparkle highlighting & transforming prismatic palette je višenamenska paleta za lice sa šimerom. U pakovanju se nalazi ukupno 7,7grama proizvoda. Može se koristiti za prosvetljivanje i konturisanje, kao senke za oči, kao hajlajter. Takodje se može koristiti i na usnama kada želite da vaš mat ruž dobije  blagi sjaj ili da deluje metalik. Veoma koristan proizvod naročito sada pred novogodišnje praznike.

Prvi utisci: Paleta je odlično pigmentovana, minimalno se trusi. Može lepo da se nadogradjuje po potrebi, ali pazite da ne preterate :D Najveću pigmentaciju imaju zlatna i zelena boja u paleti. 

Veoma mi se dopala od prvog korišćenja i isprobala sam je u svim varijantama. Što se nje tiče sigurna sam da mi se mišljenje neće promeniti. 




Light up your face luminazer pallete je paleta  hajlajtera za kompletno konturisanje lica. Zapremina palete je 14grama. Sastoji se iz tri dela. 
1. Nude highlighter- tekstura poput kamenog pudera sa veoma diskretnim šimerom, poput satena pogodna je za sjajni izgled za svaki dan
2. Rose highlighter- šimerasti puder za setovanje i prosvetljivanje specifičnih regija lica i odličan za specijalne prilike
3. Golden- beige highlighter- biserno šimerasti puder za topao izgled tena 

Moji utisci: Veoma korisna paleta hajlajtera koji se mogu koristiti i za dame sa svetlijim do srednje tamnim tenom. Mislim da se mogu koristiti i za dnevni, ali i za večernji mejkap. Nažalost nisam uspela da ga vam lepo slikam kako izgleda kad se proba na ruci iako sam pokušavala više puta, pa ne zamerite.

Paleta izgleda kao da nije dovoljno pigmentovana, ali nije tako jer se lako može nadogradjivati bez bojazni da ćete preterati. Nisam baš stigla da je lepo isprobam, tako da ću vam sigurno još pisati o njoj.




The cushion eyeliner je gel ajlajner u crnoj boji, zapremine 3 ml. U ambalaži se nalazi sundjerčić natopljen proizvodom. Naravno biće vam potrebna četkica za ajlajner kako bi proizvod nanele na kapak i iscrtale željenu liniju.

Moji utisci: Ajlajner je izuzetne pigmentacije i izrazito crne boje. To mi se posebno dopalo na prvo isprobavanje. Lako se nanosi na kapak tako što četkicu po potrebi potapate u sunjerčić natopljen proizvodom. Ne razmazuje se i ne preslikava. Brzo se suši nakon nanošenja. 

Ovaj proizvod mi se dopada ali se nisam susretala sa ovakvim gel ajlajnerom, tačnije da se proizvod nalazi u sundjeru. Tako da se samo bojim da mi se ne osuši pre nego ga potrošim jer su takodje prvi utisci kao i kod prethodnih proizvoda veoma obećavajući. Videćemo kako će se vremenom pokazati. Ako ste ga već isprobale obavezno mi pišite svoje utiske.



Za kraj vam pišem o meni omilljenim proizvodima dekorativne kozmetike. To su naravno ruževi. Uvek sam volela da isprobavam ruževe različitih boja, tekstura i postojanosti. Zbog toga sam se posebno obradovala kada sam u ovom Essence paketu ugledala tri predivna ruža. Svaki je poseban na svoj način. U pitanju su tamnije nijanse koje ja rado nosim tokom zimskih meseci.



Fade to shade lipstick je kremasti mat ruž zapremine 1,5 grama. Ambalaža podseća na olovku. Ja sam dobila nijansu 02 ombre paftait. Proizvodjač kaže da ga možete koristi za potpuni efekat mat usana, ali i za ombre efekat koji je trenutno veoma popularan.

Moji utisci: U početku sam mislila da ovaj ruž nije postojan pa me je njegova postojanost prijatno iznenadila. Ima srednju postojanost i skida se postepeno. Čak i kada se potpuno skine na usnama ostaje ružičasti trag kao da ste nanele balzam. 

Iako daje mat završnicu na usnama, ne isušuje ih već naprotiv, daje im odličnu hidrantnost. Precizno se nanosi i dovoljno je da ga nanesete u jednom sloju za savršene mat usne. Za ombre efekat ga iskreno još nisam probala.

Što se boje tiče dopada mi se kako stoji na usnama, ali je više za večernji mejkap. Boju bih opisala kao burgundy ljubičastu, koja je kao što sam vam već i napomenula trenutno potpuni hit medju damama.





Essence Long lasting lipstick je klasični kremasti ruž sa šimerom. Odlikuje se veoma širokom paletom boja. Ja sam dobila nijansu br. 27 mystic violet. Ambalaža je zapremine 3,8 grama.

Moji utisci: Ovaj ruž je već klasika i verujem da ga poseduje svaka devojka koja voli Essence kozmetiku. Ja sam imala tri nijanse i pored ovog sada ostala mi je samo još jedna nude koju obožavam jer je pogodna za svaki dan. 

Tekstura je lagana. Ima srednju postojanost i zbog šimera u svom sastavu više poseća na sjaj nego na ruž. Daje usnama odličnu hidrantnost. Ova nijansa je prava ljubičasta i iskreno ne dopada mi se u potpunosti kako mi stoji na usnama. Mislim da bi odlično stajala damama koje imaju tamniji ten i kosu.


Made to sparkle velvet metalic liquid lipstick je kao što i sam naziv kaže tečni metalik ruž. Zapremina ruža je 8 ml. Dolazi u crnoj bočici sa aplikatorom za nanošenje. Ako se ne varam postoji u dve varijante, a ja sam dobila nijansu 02 get some sparkle on.

Moji utisci: Moram reći da mi se ovaj proizvod najviše dopao od sva tri ruža.  Tekstura je lagana i nakon nanošenja se brzo suši, a traje satima na usnama. Boja bih opisala kao bronzanu sa sjajnom završnicom.

Aplikator je veoma precizan i samim tim se proizvod veoma brzo i lako nanosi. Veoma je lagan, a pritom ne isušuje usne. Ne skida se nakon jela i pića. Iako je intenzivan ja ga rado kombinujem i uz dnevnu i uz večernju šminku.





Da li ste probale neke od ovih Essence proizvoda?
Koji vam se najviše dopao?
Za koji proizvod biste volele da čitate detaljnu recenziju?


10 коментара:

  1. Ćerka moja koristi 27 ljubicasti long lasting lipstik dobila je na poklon i oduševljena je bas bojom, ona ima tamno smeju kosu:) mnogo joj se dopada jer blago svetluca idealan za večernje izlaske ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Liked the 2 first lipsticks, beautiful colours :)
    Kisses,
    C'EST FILIPA

    ОдговориИзбриши
  3. Proizvodi izgledaju odlično, a čini se da si i ti zadovoljna njima. Hvala što si podijelila s nama iskrene utiske :)
    Ako te zanima giveaway svrati: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Proizvodi su odlicni,polovinu sam probala! <3

    Da li mozes da me zapratis nova sam ? :) <3
    https://mirjanafashionblog.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Super post ❤ ❤ ❤
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/12/14/1995/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.