Red and blue in the autumn


Lepe moje obzirom na to da već znate moju opsesiju haljinama u nastavku sledi još jedan takav post. Još jedna u nizu predivna saradnja sa sajtom Rosegal. 

Već sam vam puno puta govorila da na ovom sajtu ima predivnih i pre svega kvalitetnih stavi ako znate da odaberete. Dostava je naravno besplatna širom sveta i daju baš puno popusta. Ono što mi se najviše dopada je da uvek poručena stvar uživo bude mnogo lepša nego na sajtu, te me baš uvek prijatno iznenade.

Haljina koja mi je stigla je pamučna i malo debljeg materijala sa čipkanim rukavima do laktova. Boju haljine bih opisala kao tirkizno plavu. Takodje čipka u crnoj boji se proteže do sredine haljine, pa haljina izgleda kao da je iz dva dela. Ima sa leve strane izvezenu crvenu ružu. Pozadi ima kopčanje i mali izrez. Prati liniju tela.  Predeo kod dekoltea je izrezan u obliku slova V, što ovoj haljini daje izuzetnu dozu elegancije. Osim materijala koji je veoma mekan i prijatan i čipka je veoma kvalitetno odradjena, kao i vez u obliku ruže. 




 Ja sam zaista oduševljena ovom haljinom. Baš je prava za jesen i odlična da osveži tmurne jesenje dane. Kako izgleda na sajtu i koliko košta preporučujem da pogledate na linku OVDE .


Na sajtu Rosegal možete naći veliki izbor haljina "koje ćete voleti" i koje ćete verujem dugo nositi sa zadovoljstvom. Možete ih poručiti OVDE .


 Da li vi volite da nosite haljine tokom cele godine?
Kako vam se ovog puta dopada moj izbor?
Da li ste poručivale sa sajta Rosegal?

17 коментара:

  1. Mnogo mi se dopada tvoj izbor. Stvarno je odlično, a tebi haljina odlično stoji ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveawy

    ОдговориИзбриши
  2. Do sada zaista ali zaista nisam videla interesantniju haljinu! Ovde ima raznih kombinacija, od cipke, satena, raznih vezova, do kombinacije boja, ali meni se ova haljina bas dopada! Odlicno ti stoji i sigurna sam da ces je odlicno koristiti!

    New post is on my blog. Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Wooow! Haljina je zaista divna, a još ljepše ti stoji! :) Definitivno ću posjetiti stranicu Rosegal da pogledam više haljina i veselim se čitati tvoje buduće postove. Pratim te sa zadovoljstvom i nestrpljivo čekam novi post! Želim ti ugodan početak tjedna. :)

    Carstvo zapisanih misli

    ОдговориИзбриши
  4. Haljina je bas zanimljiva, a sto je najbitnije savrseno ti stoji.

    ОдговориИзбриши
  5. Prelepa elegantna haljina i divno ti stoji!
    Veliki pozz :-*

    ОдговориИзбриши
  6. Beautiful dress just like you!!
    i am your new follower, hope you follow me back.
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.