Things for every woman and girl - Gamiss Haul #Part 2


Ćao svima! U današnjem postu vam predstavljam drugi deo porudžbine sa Gamiss sajta. Već sam u prethodnom postu pisala o sajtu i jednoj predivnoj trenerci. Ako ste slučajno propustili prethodni post možete ga videti ovde

Neću puno da dužim te u nastavku ovog posta pogledajte šta sam to još poručila i kako mi se dopalo.


Ovog puta vam predstavljam tri stvari koje mogu bez problema nositi i devojke i žene jer su veoma praktične. Poručila sam dvodelni retro kupaći, crnu brus-majicu i srebrne mindjuše. 


Ovaj predivni dvodelni kupaći mi se dopao jer je pravi morski i u retro fazonu, odnosno inspirisan modom davnih 50-tih. Poručila sam L veličinu i savršeno mi odgovara. Gornji deo je bele boje i veže se pozadi, i na vratu takodje. Trakice koje se vezuju na vrat mogu i da se skinu. Donji deo kupaćeg je malo dublji i sa obe strane ima po tri ukrasna dugmeta.  Iskreno uživo izgleda lepše nego na sajtu. 

Ovaj kupaći koji je koštao svega 2,99 $ možete potražiti ovde: Halter Striped High Waisted 50s Bikini Swimwear

Celokupnu ponudu bikinija koji su ujedno veoma povoljni pogledajte ovde: High waisted bikini





Ovu crnu brus-majicu sam poručila jer inače volim više da nosim ovako nešto nego klasične bruseve. Materijal je premekan i mešavina je pamuka i elastina, samim tim je majica veoma udobna. Veoma mi se dopada što su trakice na ramenima tanke i kad obučem top haljinu ili majicu preko ne primećuju se puno. Jastučići se mogu skinuti i vratiti po potrebi, veličina je univerzalna. Koštala je veoma povoljno odnosno 5,60 $. 

Kako ova brus-majica izgleda na sajtu pogledajte ovde: Cut Out Padded Bra




Ove srebrne mindjuše su takodje još jedna predivna stvar koja mi je stigla sa Gamiss sajta. Mindjuše imaju na sebi žig, odnosno oznaku za srebro 925 sterling silver. Mislila sam da je u pitanju bižuterija ovo je bilo veoma divno iznenadjenje. Mindjuše su na šraf, stoje prelepo, a koštale su svega 3,62 $.

Kako ove srebrne mindjuše izgledaju na sajtu pogledajte ovde:
Rhinestone Moon Star Tiny Stud Earrings
Celokupnu ponudu Gamiss sajta možete pogledati ovde: 

Da  li vam se dopadaju stvari koje sam poručila?
Da li ste ranije poručivali online i kakvi su vaši utisci?


8 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.