June's favorites (Favoriti juna)



Pozdrav svima i želim da vam se zahvalim što ste tu u tako velikom broju. Kao što znate bila sam na godišnjem odmoru i novi postovi su morali da sačekaju. 

Dosta stvari se nagomilalo o kojima nameravam da vam pišem, ali obzirom da se moje porodiljsko odsustvo završilo i već sledeće nedelje se vraćam na posao nažalost neću moći da se toliko posvetim blogu kao pre. Bez obzira na sva dešavanja potrudiću se da postovi na blogu budu bar jednom nedeljno, nadam se da mi nećete zameriti :)

Nadam se da me brojne obaveze u buduće neće sprečiti da ljubav prema šminci i kozmetici pretočim u ovaj mali svet bloga. Odavno planiram i poneki fashion post ali se za to nije ukazala prilika do pre par dana, ali vam to iznenadjenje čuvam za neki od narednih postova.

Svaka devojka i žena bez šminke i kozmetike ne može nikuda, pa ni na odmor. Ja stalno isprobavam nove proizvode ali se često vraćam i onim davno proverenim. Jedino mi je žao što ne mogu postići da vam pišem baš o svima. 

Ovoga puna uspela sam da vam izdvojim par proizvoda koji su mi se najviše dopali i tako se našli u Favoritima juna meseca, a sigurno ću ih kupiti ponovo. Pročitajte u nastavku šta mi se najviše dopalo i zbog čega :)




Ingrid ideal skin  tečni korektor u nijansi broj 10 sam namerno stavila na prvo mesto sa liste favorita jer i nakon malo više od mesec dana i poluprazne bočice me i dalje iznenadjuje svojim kvalitetom.

Sa zadovoljstvom vam preporučujem ovaj korektor kojem sam našla široku primenu na licu. Njegova cena je 379 dinara i dobijate 7 ml proizvoda, a trajaće vam veoma dugo jer je dovoljno naneti malu količinu proizvoda za savršeno prekrivanje.

Možete ga kupiti u odredjenim parfimerijama ili jednostavno poručiti na sajtu kozmetikaiparfemi.rs gde je za kupovinu iznad 1000 dinara besplatna dostava.

Detaljnu recenziju o ovom predivnom korektoru možete pročitati ovde: INGRID ideal skin korektor .



The ONE Colour Unlimited mat ruž za usne u nijansi soft rose sam poručila u Oriflame katalogu prošlog meseca kada je bio na sniženju i koštao je 379 dinara, ako se ne varam. Dobijate 1,7 gr proizvoda.

Ovaj ruž me je privukao zbog svog malog praktičnog pakovanja i divnog mirisa jer sam ga prvo probala kod drugarice, doduše u tamnijoj nijansi. Pravo je malo savršenstvo za vrele letnje dane i prelepo stoji na usnama. O njemu ću vam uskoro pisati detaljnije.


Afrodita cream gel za tuširanje je proizvod koji me je oduševio nakon prvog korišćenja. Ima predivan miris koji se dugo zadržava na koži što je veoma retko kod ovakvih tuširalica. Daje veoma prijatan osećaj na koži jer u sebi mestimično sadrži čestice pilinga.

Kako sam ga koristila dok bila na moru nisam stigla da vam detaljno pišem o njemu, ali sam ga spomenula u novitetima

Obzirom da planiram da kupim kako ovaj ponovo tako i u da probam još neki miris recenzija sigurno neće izostati. Kupila sam ga u dm-u na sniženju. Koštao je 209 dinara. Ambalaža je od 250 ml.



CD roll-on sa cvetom naranže je predivan proizvod za zaštitu od neprijatnih mirisa ispod pazuha. Ovo je drogerijska marka proizvoda koja mi se veoma dopada jer su svi proizvodi dermatološki testirani i ne sadrže mineralne soli, parabene, ni aluminijum. 

Ranije sam već probala ovakav roll-on sa mirisom nara, ali ovaj daje bolji osvežavajući efekat i čini mi se da traje dosta duže. Nakon nanošenja ne ostavlja tragove na odeći i ne lepi se. Ambalaža je od 50 ml i u dm-u je koštao na sniženju 285 dinara. O njemu ću vam nadam se takodje pisati uskoro.

Da li vam se dopadaju proizvodi koje sam izdvojila kao Favorite juna?
Da li ste koristile neki od ovih proizvoda?
Kakvi su vaši utisci?



11 коментара:

  1. Prije sam imala jedan CD proizvd i odlično mi je služio, uz njega sam se mnogo manje znojila. Nadam se da ćeš uspjeti barem jednom tjedno pisati postove. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  2. Moram probati ovaj Afrodita gel za tuširanje jer mi treba nešto za dobar piling kože. :D

    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Jelena na komentaru. Moram da napomenem da Afrodita gel ima u sebi čestice pilinga ali je ipak blaža varijanta pilinga za telo.

      Избриши
  3. Koristim Ingrid senke u prahu i ludo su dobre a kad se aplikator pokvasi postaju sjajne i masne. Izuzetno cenim Afroditine proizvode, pogotovo njihovu kremu za lice sa kamilicom za osetljivu kožu

    ОдговориИзбриши
  4. Koristim Ingrid senke u prahu i ludo su dobre a kad se aplikator pokvasi postaju sjajne i masne. Izuzetno cenim Afroditine proizvode, pogotovo njihovu kremu za lice sa kamilicom za osetljivu kožu

    ОдговориИзбриши
  5. Iskreni nisam koristila niti jedan proizvod. Dopao mi se ovaj Ingrid korektor, ali nemam gdje da ga uzmem, pošto živim u BiH, ali ako budem imala priliku da ga uzmem, obavezno ću ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno zaista vredi probati ga. Ako uspeš da ga nabaviš javi utiske :)

      Избриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.