FARMASI Silky Touch Compact Powder NO:2(Creamy beige) I OBJAVA DOBITNIKA DRUGE NAGRADNE IGRE






Danas ću vam otkriti jedan od proizvoda, pomoću kojeg će vam šminka ostati fiksirana i na mestu. Ide lepo i toplije vreme, pa da sve mi na razne načine pokušavamo da bar trenutno sprečimo razmazivanje šminke. Ma koliko ona kvalitetna bila usled toplote može doći do neprijatnosti kad ne oćekujemo. Zato ja u tu svrhu, prilikom nanošenja dnevne šminke koristim kompaktne pudere, i danas vam predstavljam samo jedan od njih.






FARMASI Silky Touch Compact Powder NO:2(Creamy beige) je samo jedan od kompaktnih, odnosno kamenih pudera koje koristim za fiksiranje šminke.



Proizvod se nalazi u plastičnoj, okrugloj kutijici, sa providnim poklopcem, kako bi se lepo videla nijansa pudera. Težina proizvoda je 15 grama i možete ga poručiti putem kataloške prodaje. Trenutno mu je cena u aprilskom katalogu 895,00 RSD, ali zna biti i mnogo niža. Osim u ovoj, možete ga pronaći u još devet nijansi. Ispod pudera se nalazi sundjerasti aplikator za nanošenje, ali ja više volim da ga nanosim četkicom. 







FARMASI Silky Touch Compact Powder pogodan je za sve tipove kože. Ne isušuje i ne masti kožu, i zaboravim da sam ga nanela, jer je lagane, svilenkaste teksture. Ova nijansa 02 je pogodna i za sve boje kože jer je skroz neutralna.Zato vam i nisam mogla pokazati kako izgleda na fotografiji ,jer se ne bi videlo ništa. 


U svom sastavu sadrži mineralna ulja koja imaju funkciju barijere izmedju kože i svetlosti i tako zadržavaju vodu i osiguravaju hidrataciju. 


Ovaj puder, kao i celokupna Farmasi kozmetika, je dermatološki testiran. Ne sadrži sastojke životinjskog porekla i nije testiran na živoinjama. Zemlja porekla je Turska.








Meni ovaj puder savršeno odgovara, tako da ću ga koristiti sigurno i dalje, te ga rado svrstavam medju favorite. Ako i vi volite kompaktne pudere, onda je ovo pravi izbor za vas. Ocenjujem ga najvećom ocenom 10/10.





Za kraj ovog posta ostaje nam samo da proglasimo dobitnika druge nagradne igre,a Randoom je izabrao broj 26, odnosno Tatjana Ristivojevic! Bravo, bravo!


Molim Tatjanu da mi se javi porukom u inbox na Facebook stranici, kako bi se dogovorile oko detalja preuzimanja iste.

Svim ostalim učesnicima želim više sreće u narednim nagradnim igrama! Sledeću očekujte već za koji dan!
Pratite stranicu i blog i zovite prijatelje, jer razna iznenadjenja tek predstoje!





2 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.