Aura Matte Long Lasting Lip Cream



Drage moje dame, već ste navikle da stalno isprobavam nove ruževe, pa tako evo još jednog posta o njima.

Danas vam pišem utiske o Aura Matte Long Lasting Lip Cream ruževima, koje nisam kupila skoro, ali pošto imam puno ruževa nekako sam ih nepravedno zapostavila.

Ove ruževe dobijate u ambalaži od 7ml. Ambalaža je plastična, sa crnim poklopcem na vrhu u sklopu kojeg je čvrsta zakošena četkica za precizno nanošenje. Cena nešto malo više od 500 din. Možete ih kupiti u bolje snabdevenijim prodavnicama ili parfimerijama.

****************************************************************************************

Prvi tamniji ruž je nijansa 612-Matte Mess, a drugi svetliji je nijansa 608-Instant Crush. Iako bi trebalo da se razlikuju samo u boji, ipak nije tako, a u nastavku pročitajte i zašto je to moje mišljenje. 


Aura ruž 612-Matte Mess je definitivno jedan od ruževa koje koji spada u moje favorite. Može se reći da je ova nijansa ruža neka boja mesa sa ljubičastim podtonom, mada ima i neku bordo nijansu u sebi. Taj se podton neutrališe par sati od nanošenja. I da, ovde su me neki ispravili zašto boja mesa,zašto bordo? Iskreno, ja sam je tako doživela, a sad kako kome zgodno. Tekstura je veoma kremasta, srednje gustine. Obzirom da je mat može se desiti da vam usne posle par sati od nanošenja budu malo suvlje. Preporučujem da pre njegovog nanošenja utrljate neki balzam za usne pa tek kad on upije namazete ruž. Dovoljno je naneti jedan sloj da bi predivno stajao na usnama. Ne skida se posle jela i pića, te tako ostaje na usnama ceo dan. Na slici deluje malo tamnije nego uživo. Mislim da se slaže i uz dnevnu i večernju šminku, raspoloženje ili odevnu kombinaciju.
Moram napomenuti da ako budete kupile ovaj mat ruž, trebaće vam neki uljani gel za njegovo uklanjanje. Jedino tako se može temeljno skinuti sa usana. Moja ocena za ovaj ruž je 9/10.





Aura ruž 608-Instant Crush je ruž u pink nijansi. Kao i prethodni lako se nanosi četkicom, ali za razliku od predhodnog ruža na moje veliko razočarenje postojanost je svega par sati. Isto je kremast lepo matira usne, ali posle par sati ili posle jela ili pića počinje kao da se blago guli sa usana. Ja sam ga baš dugo testirala i uvek se isto ponašao. Takodje i njega skidam uljanim skidačem šminke, odnosno ono što od njega ostane. Što se same boje tiče ona je više za dnevnu šminku, da veselom bojom razbije monotoniju. Zbog svega toga moja ocena za ovaj ruž je 7/10.




Aura Matte Long Lasting Lip Cream su mat tečni ruževi, koji su se za veoma kratko vreme uselili u neseser mnogih dama. Razlog za to je jako povoljna cena i odličan kvalitet u odnosu na mat tečne ruževe drugih proizvodjača koji su mnogo skuplji,a lošijeg kvaliteta. Još jedan plus je to što ste odabravši ove ruževe, kupili domaći brend. 


Drage moje dame da li ste probale neke od ovih ruževa? Kakvi su vaši utisci?
Ja još ne mogu shvatiti šta se to desilo sa ovim roze ružem, pa mu je tekstura i postojanost mnogo drugačija od prvog.
Da li se vama možda desila slična situacija sa nekim od Aura mat tečnih  ruževa? 
Pišite mi, da probamo rešiti misteriju!






13 коментара:

  1. 612 je za sada jedini karmin koji sam potrošila i kupila ponovo :) samo zbog nijanse, a inače prednost dajem GR.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno za komentar i fpreporuku.Meni je 612 super, GR još testiram pa ćemo videti :)

      Избриши
  2. Lepe si nijanse kupila, više mi se svidja ova 612 :)
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Ja imam nijansu 625 i ne mogu opisati svoje razočarenje. U posljednjem postu kod mene imate pa ako želite pogledati teksturu.
    Rijetka, neravnomjerno se nanosi, nema govora da je mat, užas!
    Probat ću neku od ovih koje si pominjala, čisto da si malo popravim utisak.

    Zapratila sam te, super blog imaš. ♥

    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Iva! Moja preporuka je nijansa 612, dok za nijansu 608 čak i nakon dužeg testiranja nemam baš najbolje mišljenje.

      Избриши
  4. Thanks for the comment on my blog!
    I'm following you now :)
    http://goldbeautyyy.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  5. Obožavam ove ruževe, posebno ovu i 620 nijansu, moj su favorit za proljeće :)

    http://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.