Green floral blouse and ring with rhinestone / Reviews



Drage moje, u prethodnom postu sam već najavila da ću vam pokazati nastavak porudžbine i stvari koje sam dobila sa sajta Zaful. Osim crvene boje omiljena mi je zelena pa sam zbog toga poručila jednu bluzu veoma zanimljivu bluzu specifičnog kroja. Pored nje poručila sam i jedan prsten. U nastavku možete pročitati moje utiske o ovim stvarima. 

Zelenu bluzu sa cvetnim detaljima sam oprala bukvalno oprala istog dana kada mi je stigla. Kako sam sutradan imala planiranu proslavu bluza je stigla u najboljem mogućem trenutku. Materijal je mešavina pamuka i poliestera. Bluza je providna i posipana sitnim čupavim čvorićima. Naravno ispod ima i postavu, pa nema bojazni da se providi i veš ispod. Rukavi su zvonasti i imaju kod laktova predivnu vrpcu kojom se podešava širina istih. Na zadnjem delu i na rukavima se nalaze mala dugmad za zakopčavanje. Na predelu vrata i sa prednje, i sa zadnje strane izvezeni su cvetovi raznih boja i veličina. Takodje cvetovi su izvezeni i na rubovima rukava. Prednji deo bluze je malo kraći , a zadnji deo je duži.

Oduševila sam se ovom bluzom kada sam je prvi put obukla baš zbog toga što je nesvakidašnja, a prelepo stoji. Ništa slično nisam vidjala u prodavnicama u mom mestu. Može biti deo elegantnijeg autfita uz jednobojnu suknju na primer. Isto tako se može lako nositi i uz  pocepane farmerice ili helanke.





Još odavno dok sam gledala nakit na sajtu Zaful dopao mi se i jedan prsten. Kako mi je ostalo par dolara rešila sam da ga poručim. Dopao mi se jer me podseća na nakit Starih Grka i naroda Mesopotamije. Kako sam veliki ljubitelj takvog nakita ovaj prsten je morao da se nadje u mojoj korpi.

Prsten i narukvica koja se nadovezuje na njega dolaze u zutoj boji zlata i imaju dva cirkona, ili dva veštačka dijamanta kako su ih nazvali na sajtu. Prsten bi trebalo da se nosi na srednjem prstu i da se ostatak u obliku narukvice proteže ka sredini ruke prema zglobu. Meni je iskreno malo tesan pa ga nosim na domalom prstu, ali se i tako odlično uklopio. Prosto rečeno predivan je.




Ovo je još jedna divna saradnja kojom sam više nego zadovoljna. Na sajtu Zaful uvek nadjem stvari koje su kvalitetne, i uvek i više nego povoljne. 

Da li vam se dopadaju stvari koje sam poručila?
Da li ste poručivale sa Zaful sajta?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
💓💓💓


12 коментара:

  1. Jao kako je lepa bluza :) odusevljena sam i obavezno cu da je porucim <3 divno ti stoji :*

    ОдговориИзбриши
  2. Love the blouse :)
    I followed you.
    xoxo
    www.prettyinpink.pt

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicna kupovina. Sve mi se dopada.

    http://glamfashioncat.blogspot.rs/2018/02/llums-ink-liner.html

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.