Predivan ranac sa Zaful sajta


Drage moje dobro došle u novi post! Kao što sam vam obećala danas vam predstavljam predivni ranac sa sajta ZAFUL, odnosno nastavak prethodne porudžbine.

Obožavam da nosim rančeve, lako se uklapaju uz svaku odevnu kombinaciju i ruke mi nisu zauzete. Kako sam uvek u pokretu na brzinu nabacam osnovne stvari poput novčanika i još par sitnica, te su mi velike torbe retko kada potrebne.

Kao što sam i očekivala ranac je uživo mnogo lepši na sajtu. Srednje je veličine i dolazi u tri boje. Ja sam poručila u bež boji. Materijal od kog je ranac izradjen je od čvrstog, kvalitetnog platna, a na rubovima i pozadi na ručicama je obložen eko- kožom.
Zakopčava se na rajfešlus (ziper) koji je takodje veoma odradjen. Ima pregradice sa prednje i zadnje strane, kao i unutrašnjosti, što se i vidi i na fotografijama u nastavku. Takodje se na linku ispod možete informisati o ceni i drugim pojedinostima :)



Ja vam ne mogu opisati koliko sam se obradovala kada mi je stigao ovaj ranac. Oduševljena sam istim te se ovih dana ne odvajam od njega i nosim ga svuda sa sobom. Sigurna sam da ću u skorije vreme poručiti još neki ranac jer na sajtu ZAFUL zaista možete pronaći veliki izbor istih.

Takodje na sajtu stalno imate ogromne popuste i rasprodaje kao i besplatnu dostavu, ili besplatnu dostavu na porudžbine iznad 30$, u zavisnosti od trenutne promocije.

Da li vi volite da nosite rančeve?
Da li vam se dopada moj izbor?

Do sledećeg čitanja,
ljubi vas vaša M.
💖💖💖




9 коментара:

  1. Ajme, pa zaista je predivan, jako mi se dopada!
    Odlicne fotografije.

    Visit: My blog ♥ Malefica!

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan odabir, Marija. Meni se iskreno, više dopada na tvojim slikama, nego na Zafulovom sajtu. Naručila sam i ja jedan drugi ranac, ali sam pre naručivanja detaljno prostudirala sve koje mi se dopadaju, dakle i ovaj. I sad kad ga vidim "uživo", bez preteranog sređivanja, deluje mi lepše nego na sajtu. Super recenzija. ❤️

    The girl named Ana

    ОдговориИзбриши
  3. Baš je lep. Ja ne posedujem ni jedan,ali tvoja recenzija je odlična.

    ОдговориИзбриши
  4. Predivan je ali bas, bas. :) Boja je divna i lako uklopljiva a i oblik je lep. Drago mi je da si zadovoljna ovom kupovinom :*

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.