Pedikir aparat za uklanjanje grube kože. Da ili ne?


Drage moje danas vam pišem svoje utiske o jednom aparatu za pedikir kod kuće. Ako ste kako i ja stalno u pokretu i nemate vremena da sate provedete u salonu za pedikir onda verujem da ćete ovaj post pročitati do kraja.

Dugo sam razmišljala da sebi priuštim ovakav aparat i prvi koji sam videla u marketima bio je Scholl čija se drogerijska cena kreće od 3000-5000 dinara (25-45 evra). Nisam smela da rizikujem i dam toliki novac za nešto što nisam bila sigurna da li zaista vrši svoju namenu, to jest da li skida i uklanja grupu kožu sa stopala.

Listajući Avon katalog kod drugarice naišla sam na jeftiniju repliku gore pomenutog aparata i rešila da ga poručim jer su mi karakteristike aparata delovale identično. Jedva sam čekala da mi stigne da ga isprobam.




Avon pedikir aparat za uklanjanje grube kože je električni aparat koji radi na dve alkalne baterije veličine AA od 1,5V. Baterije se kupuju posebno, odnosno ne dolaze uz aparat. Ono što dobijate uz ovaj aparat je dupli valjkasti nožić i mala četkica za čišćenje. Nožići se mogu poručiti i posebno. Ovaj aparat sam platila 1799 dinara (oko 15 evra) i mislim da mu je to snižena cena.

Baterije se ubacuju tako što se okrene zavrtanj na dnu drške aparata. Pratite oznake sa unutrašnje strane kako bi ispravno postavili baterije. Zatvorite i okrenete zavrtanj na suprotnu stranu. Pritisnete dugmence na aparatu na gore i aparat će početi da radi.



Aparat se može koristiti na suvoj ili na mokroj koži, odnosno kako vam više odgovara. Nakon upotrebe sa desne strane se nalazi plavo dugmence koje kada pritisnete možete ukloniti valjkasti nožić. Četkicom očistite nožić i aparat.  Nožić je potrebno oprati pod mlazom vode, najbolje mlake do hladne i ostaviti da se osuši.



Efekat se video nakon drugog korišćenja kada sam shvatila da je najbolje da aparat koristim nakon tuširanja kada koža stopala omekša. Takodje obavezno namažem kremu za stopala.


Prijatno sam iznenadjena ovim aparatom. Dopada mi se i što se ne možete povrediti što mi se dešavalo sa običnom turpijom ili nožićem. Jedino što imam zamerku je da mislim da bi bio još bolji da ima više brzina. 




Iskreno, tek sada shvatam koliko sam se namučila skidajuči grubu kožu sa stopala dok nisam poručila ovaj aparat za pedikir.

Ako se još uvek pitate da li vrediti poručiti ga, moj odgovor je: DA definitivno!


Da li imate iskustva sa ovakvim ili sličnim pedikir aparatom?
Kakvi su vaši utisci?
Da li radite pedikir kod kuće ili ipak svoja stopala prepuštate stručnjacima?

18 коментара:

  1. Konačno recenzija ovog aparata. Dugo razmišljam da ga poručim i sve sam čekala utiske. Sada ću ga definitivno poručiti.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam neko ko je apsolutno za ovakve spravice i uvek se obradujem recenzijama! Drago mi je sto sam cula i tvoje misljenje o njemu! Odlicna recenzija, draga moja! Predivne fotografije. Ovaj aparat zaista izgelda korisno.

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Post je fenomenalan! Jako mi se dopada tvoja recenzija kao tvoj blog... ljubac

    Pracenje za pracenje? <3

    http://www.ioannesstyle.com

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajan post, draga moja. Dopada mi se tvoj blog, i zapratila sam te.
    Nova sam u blogovanju, pa bi mi bilo drago da me podržiš i zapratiš me.

    Anisa's World

    ОдговориИзбриши
  5. Good review and thank you for visiting and following my blog and I already follow you, have a good day

    https://elegant-e.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post draga <3 nisam probala ovaj aparat :)

    ОдговориИзбриши
  7. Odlična recenzija, vrlo detaljna! :) Inače koristim isti ovakav Scholl-ov aparat i također šaljem preporuku, jako sam zadovoljna istim. Mislim da zaista rade na istom principu i koji god da se izabere ne može se pogriješiti! Pusa

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Recenzija je bas detaljna i jako mi se svidja post.Zapratila sam te draga i bilo bi mi drago ako bi uzvratila :)

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.