Vis Plantis Herbal Vital Care Micelarni gel 3 u 1 za skidanje šminke


Drage moje, kako se dosta šminkam imam potrebu da stalno tragam za novim i boljim sredstvima za čišćenje lica, odnosno za skidanje šminke. Probala sam razne pene, losione, gelove i micelarne vode koje su mi manje ili više odgovarale. U dm drogeriji sam u masi proizvoda za lice uočila jedan proizvod koji me je privukao zanimljivom ambalažom i pristupačnom cenom. U pitanju je Vis Plantis Herbal Care micelarni gel  3 u 1 za skidanje šminke. 



Vis Plantis Herbal Care micelarni gel 3 u 1 za skidanje šminke dolazi u plastičnoj providnoj ambalaži, sa pumpicom za doziranje na vrhu. U bočici se nalazi čak 500 ml proizvoda. U sebi sadrži ekstrakt različka i pantenol. Cena ovog gela u dm drogerijama je 539 dinara(4,5 evra), a trenutno ga još par dana možete naći na sniženju i košta 455 dinara.

Ovaj gel je bez mirisa. Nežno čisti kožu, čineći je svežom i mekom, i ne isušuje je. Ekstrakt različka smiruje kožu i sprečava iritacije. Pantenol pruža hidrataciju i čini kožu nežnom i mekanom na dodir. Ne ispire se.



Kako se koristi?
Pre prvog korišćenja potrebno je okrenuti pumpicu sa ambalaže proizvoda na desno i pritisnuti kako bi istisnuli željenu količinu gela na tufer/blaznicu. Ja sam već imala pri ruci male tufere/blaznice ali sam kasnije shvatila da je bolje koristiti one malo šire. Nakon što ste naneli gel na tufer obrišite šminku sa lica, očiju i usana. Ponavljajte postupak dok ne uklonite svu šminku. Nije potrebno umivati lice, osim ako baš nemate potrebu za tim.

Proizvodjač kaže da uklanja sve vrste šminke, čak i vodootpornu. Takodje ovaj gel namenjen je i osobama sa osetljivom kožom i nosiocima kontaktnih sočiva. 



Nakon dužeg korišćenja slažem se da je veoma blag i nežan prema koži, koža jeste nakon korišćenja mekana i nežna. Ukloniće svu šminku sa lica, ali vodootpornu šminku sa očiju i usana nažalost ne može skinuti. Za tu namenu koristim posebno dvofazno sredstvo za skidanje šminke, o kome ću vam pisati posebnu recenziju. Takodje mi se veoma dopada što ima pumpicu za praktično doziranje, pa proizvod doziram tačno koliko mi je potrebno. Ne troši se brzo iako svakodnevno skidam šminku.

Moji krajnji utisci su da vredi kupiti ovaj proizvod i sigurno ću ga kupiti ponovo. Preporučujem vam da ga probate. Ako bi morala da ga ocenim moja ocena bi bila 9/10.


Da li ste probale Vis Plantis micelarni gel za skidanje šminke?
Kakvi su vaši utisci?

18 коментара:

  1. Super post :)


    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/25/black-and-red-devil/

    ОдговориИзбриши
  2. Odusevljena sam.Posebno jer se neko zainteresovao da isproba nesto novo sto je na prirodnoj bazi i ne ostavlja crvenilo oko ociju ....Definitivno si me zainteresovala da kupim :-*

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala ovaj proizvod, ali mi se čini kao odlična stvar za skidanje šminke. Nažalost, kod mene nema DM prodavnica, ali svakako kada budem u mogućnosti ću potražiti ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Good review, have a good day

    I want to invite yo to my blog, Instagram and Twitter :)
    https://elegant-e.blogspot.com/
    https://www.instagram.com/elegant_e_blog/
    https://twitter.com/Elegant_e_blog

    ОдговориИзбриши
  5. Već duže vreme koristim Oriflame- ove i Avonove micelarne vode, tako da ovu konkretno nisam probala, ali bih jako volela. I probaću je. Deluje prilično fino. Inače, draga moja, prvi put sam na tvom blogu i mnooogo mi se dopada! Pratim te i bilo bi mi mnogo drago da uzvratiš. Hvala. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  6. Nikad nisam cula za ovu kozmetiku :) zanimljivo deluje. Sve si lepo objasnila <3

    ОдговориИзбриши
  7. Seems a nice micellar gel!
    Thanks for your comment, I'm following you too :)
    xx

    Freak Muffin Blog

    ОдговориИзбриши
  8. Super recenzija! Sviđa mi se što si uvijek ovako temeljna u opisu :) Nisam ovo probala, ali imam u planu :)

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.