Shopping with Dresslily site


Ćao lepe moje stigla mi je još jedna predivna online porudžbina. Ovoga puta u pitanju je sajt Dresslily. Posebno su mi stigle čizme, a posebno još jedne četkice inspirisane repom sirene (doduše nije kompletan, iz meni nepoznatih razloga). Ovo je moja prva saradnja sa ovim sajtom.

Hi my beautyes, I came to see another great online order. This time it's the Dresslily site. Especially my boots arrived, and especially another brush inspired by a trench siren. This is my first cooperation with this site.

Dresslily sajt se odlikuje velikom ponudom muške i ženske garderobe, obuće, kao i velikim izborom modnih dodataka i nakita. Stalno možete naći predivan komad za sebe, a da pritom možete dosta i uštedeti jer stalno imaju sniženja. Dostava je besplatna i važi za sve zemlje. 

Dresslily website is characterized by a great offer of men's and women's clothes, footwear, as well as a large selection of fashion accessories and jewelry. You can always find a beautiful piece for yourself, and you can save and save yourself, as they are constantly down. Delivery is free and valid for all countries.


Kao što sam vam već i spomenula u jednom od prošlih postova rešila sam da obnovim pribor za šminkanje. Sve više se oduševljavam ovim četkicama i verujem da ću ih poručivati još. Kvalitet dlake je izuzetan. Nakon par pranja svaka dlačica je ostala na svom mestu. Drške u obliku sireninog repa lako legnu u ruku. U ovom setu je trebalo da dodju deset četkica. Kako verujem da je carina umešala prste (što sam se uverila kod drugih blogokolegenica) kod mene je stiglo ukupno šest. Šta god da se desilo srećna sam da je do mene stiglo makar ovih šest četkica. Kako četkice izgledaju na sajtu pogledajte OVDE.

As I mentioned to you in one of the past posts, I decided to restore make-up accessories. I'm more and more delighted with these brushes and I believe I will send them more. The quality of the hair is remarkable. After a couple of washings, each hair remained in place. Handles in the shape of a siren tail can easily lie in your hand. Ten brushes were supposed to come in this set. How I believe that customs interfered with fingers (which I was convinced of with other bloggers), I received a total of six. Whatever happened, I'm happy that even these six brushes came to me. See how to make brushes on the site HERE.Prvi put naručujem obuću sa online sajtova i bila sam dosta skeptična. Bojala sam se zbog veličine kalupa. Medjutim, ako odlučite i vi da poručujete obuću što se tiče Dreslily sajta brojevi su identični našim. Moram reći da sam oduševljena ovim čizmicama. Prave su jesenje i materijal je nešto kao prevrnuta koža. Na vrhu se nalazi krzno boje kože sa ukrasnom kopčom. Imate preporuku od mene ako se odlučite da poručite ove čizme.
Na sajtu možete videti cenu i poručiti ih OVDE .

I ordered shoe from online sites for the first time and I was quite skeptical. I was afraid of the size of the mold. However, if you decide to order shoes for the Dreslili site, the numbers are identical to ours. I must say that I am delighted with these boots. It's a good autumn and the material is something like overflowing skin. On top there is fur leather with decorative clasps. You have a recommendation from me if you decide to order these boots.
On the site you can see the price and order them HERE .

 Celokupnu ponudu Dresslily sajta možete videti na linku OVDE .
You can see the entire offer of Dresslily site on the link HERE .

Da li ste poručivali sa Dreslily sajta?
Kakvi su vaši utisci?

Did you post a Dreslily site?
What are your impressions?3 коментара:

 1. Baš mi je žao zbog četkica. Čizmice su prelepe. ❤

  ОдговориИзбриши
 2. Mnogo mi se dopada tvoj izbor i jako je zanimljivo. Žao mi je što ti je stiglo samo 6 četkica, ali i sama znaš kakve su carine. Što se tiče čizmica, sa njima sam tek oduševljena. Dosta su slične onima o kojim ja maštam i stvarno su odlične ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog i Giveaway

  ОдговориИзбриши
 3. Obozavam dresslily i uvek se rado vracam sopingu na ovom sajtu, zaista imaju predivne stvari! Ti si porucila stvarno fantasticne! Odusevljena sam tvojim odabirom! Cizmice su savrsene, must have! Odlicna recenzija draga.

  Visit my blog, Maleficent

  ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.