Avon luxe maskara za volumen



Lepotice moje, dugo već želim da vam pišem recenziju jedne maskare koju sam poručila iz Avona po preporuci drugarice. Zbog silnih obaveza njena recenzija čekala je skoro dva meseca. Privukla me je povoljna cena i četkica koja je na oko baš izgledala kvalitetno. Kako sam imala dosta vremena da je testiram, u nastavku pročitajte moje utiske o Avon luxe maskari za volumen. 




Avon luxe maskara za volumen dolazi u luksuznoj ambalaži boje zlata. Tekstura maskare je izrazito crne boje kao što je i naglasio proizvodjač (caviar black).  Ova maskara sadrži u sastavu prah crnog dijamanta i namenjena je za volumen trepavica.  Ostali sastojci nisu navedeni ni na kutiji ni na ambalaži, što mi je posebno zasmetalo, ali sam ipak rešila da je isprobam. Zapremina proizvoda je 7 ml. U tada aktuelnom katalogu bila je na sniženju i koštala je 450 din (3,90 evra), dok joj je puna cena 1060 din(9,20 evra).



Četkicu za nanošenje proizvoda bih opisala kao usku i duguljastu. Na sredini se dlačice na četkici blago sužavaju. Fiksirana je i ne pomera se nakon aplikovanja. Verujem da će vas podsetiti na Lorealovu najnoviju maskaru sa ricinusovim uljem, ako ste imale priliku da je zapazite u drogerijama. Naravno ona je mnogo skuplja od ove maskare. Kvalitet je za svaku pohvalu ali nedostatak sastava na pakovanju je zaista veliki propust.

Avon luxe maskara za volumen se veoma lako nanosi na trepavice i nije tečna u potpunosti već deluje više kremasto. To mi je takodje malo smetalo u početku dok sam se navikla. Ono što je najbitnije je da maskara radi svoj posao, odnosno daje izrazit volumen trepavicama čak i nakon jednog nanošenja. Kada maskaru nanesem u dva sloja efekat je takav da  su mi trepavice duplo duže i gušće, poput veštačkih. Već mi je sada pri kraju jer je nanosim skoro svakog dana, ali je tekstura ostala ista i nije se isušila. Malo je reći da sam oduševljena.


Veoma prijatno me je iznenadila ova maskara. Baš takvu maskaru sam dugo tražila. Preporučujem vam da je probate ako želite guste, crne i izražene trepavice. 

Da li ste probale Avon luxe maskaru?
Kakvi su vaši utisci?

11 коментара:

  1. Nisam je probala , ali vec godinama koristim jednu od Essence i nijedna mi nije bolje "sjela" od nje *-* Ova se cini super.

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  2. Avon Luxe je moj večiti favorit, jako čudna i zahtevna maskara, ali efekat koji daje je savršen :)

    ОдговориИзбриши
  3. Najbolja maskara definitivno, nema joj ravne. Evo i moje recenzije o njoj
    https://fairynona.blogspot.ba/2017/09/glamurozni-izgled-ociju.html

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam ovu maskaru. Dugo sam je koristila i meni se bas dopala <3

    ОдговориИзбриши
  5. Obozavam Luxe, zaista je predivna marka, i nudi zaista najbolje avonove proizvode upravo u toj liniji. Konkretno ovu maskaru nisam probala ali mi izgleda zaista interesantno!

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  6. Ja obožavam ovu maskaru. Definitivno mi je jedan od favorita kad su Avonove maskare u pitanju, a i šire. Svaka čast na opširnoj, dobroj, interesantnoj i detaljnoj rezenziji.

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  7. Your blog is lovely and I am following you. I hope you follow back - it is fun to
    meet new people!
    Have a good weekend, Mimi
    http://inmyprimetime.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. I don;t like Avon cosmetics, but this one looks interesting!


    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    www.spiked-soul.pl

    Like Spiked Soul on FACEBOOK


    Kisses
    Elwira Charmuszko

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.