Zimski noviteti sa sajta Zaful


Pre par dana dragi ljudi sa sajta Zaful poslali su mi još jedan paket. Ovog puta sam poručila jedan džemper, džemper haljinu, kapu i ranac. Danas vam predstavljam kako izgledaju prve tri stvari, dok sam ranac ostavila za drugi post kako bi bilo lakše i preglednije.

Kao i uvek nemoguće je ne biti zadovoljan stvarima sa sajta Zaful. Sve je stiglo odlično upakovano, a stvari uvek uživo budu mnogo lepše nego što su prikazane na sajtu. Ne propustite stalne popuste i rasprodaje kao i besplatnu dostavu širom sveta.


Prva stvar koju želim da vam pokažem je ovaj predivni džemper sa čokerom. Džemper ima i predivnu aplikaciju ruže sa leve strane. Na rukavima negde kod laktova ima rajfešlus( ziper) koji može i da se otvori. Materijal je mešavina pamuka i poliestera i zaista je premekan i preudoban. Veiličina je univerzalna. Aplikacija ruže je odlično uradjena. Ja sam se bojala da mi ne bude mala veličina ali mi ista odlično odgovara. Malo je reći da sam oduševljena ovim džemperom. 

Na sajtu ga možete pronaći u ukupno četiri boje. Detalje o ceni i veličini na sajtu možete pronaći na sledećem linku:





Sledeća po redu je ova džemper haljina, koju sam poručila u vino-crvenoj boji. Haljina prati liniju tela. Predeo na ramenima je otvoren. Takodje na rubu sa leve i desne strane ima po jedan izrez, pa više podseća na džemper. Veoma je udobna i prijatnog materijala. Što se dužine tiče,  par centimetara je iznad kolena pa je rado kombinujem uz dublje čizme. Materijal je sačinjen od pamuka, poliestera i spandeksa i univerzalna je veličina. 

Haljina dolazi u ukupno tri boje, a detalje možete pogledati na sajtu na ovom linku:




Poslednja stvar je predivna zimska kapa u bebi roze boji. Veoma je kvalitetno odradjena i preklopljena je duplo, pa zbog toga može da posluži odlično i na veoma niskim temperaturama. Zaista je veoma topla i lepo se kombinuje uz bilo koji komad zimske garderobe bez obzira na boju. Sigurno ću poručiti naredni put još neki model jer mi se zaista mnogo dopada.

Ova zimska kapa je trenutno rasprodata na sajtu, ali možete pronaći slične na linku u nastavku:



Prezadovoljna sam ovom porudžbinom i saradnjom sa sajtom Zaful. U narednom postu očekujte drugi deo ove porudžbine. Kao što sam već napomenula na početku radi se o predivnom rancu koji me je najviše oduševio i zbog toga zaslužuje i poseban post.


Pišite mi kakvi su vaši utisci ako ste poručivale sa sajta Zaful?
Kako vam se čine stvari koje su mi stigle?


Do narednog čitanja,
ljubi vas vaša M.
💗💗💗



8 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.