Šta pokloniti devojci/ženi-collab post!


Dragi moji,ovog puta sam rešila da malo pomognem našim muškarcima da pronadju idealan poklon za svoju lepšu polovinu,kao i našim damama da daju nagoveštaj šta žele za poklon.Dakle,ako ste u potrazi za idealnim poklonom za svoju devojku/ženu,obavezno pročitajte ovaj post do kraja i sigurna sam da ćete dobiti inspiraciju.



Predlog broj 1. svakako je ruž za usne.Danas ruževe za usne na našem tržištu možete naći u raznim pakovanjima,bojama,i samim tim i različitog kvaliteta istih.Predlažem vam ruževe marke Loreal,ili jeftiniju varijantu takodje odličnog kvaliteta iz kozmetike Aura,kao i Golden rose.
Još puno slične dekorativne šminke možete pronaći u svim većim Neke od njih sam probala i oduševljena sam i kvalitetom i izborom koji imaju da ponude. da bi se ovakvom poklonu svaka žena obradovala.

Ako se dvoumite oko drugog izbora šminke onda vam predlažem dm-poklon karticu,o kojoj sve možete pročitati ovde.



Predlog br.2. je nakit,neizostavan detalj u ženskom akcesoaru.Ja lično obožavam nakit,i rado ga nosim uvek i u svim prilikama,da li su to minjuše,ogrlice,narukvice ili neki drugi od navedenog.U moru nakita koje možete pronaći,one sa cirkonima,kristalima,od tkanine i konca,ili srebrni nakit,uspela sam da vam izdvojim kao predlog prelep DAMICA Nakit,koja ima ogroman izbor kvalitetnog nakita,prelepe čokere u bezbroj varijanti na stranici CoolGirl Nakit,kao i divan srebrni nakit na stranici Srebro,nakit,bižuterija.


Predlog br.3. je njeno veličanstvo-ženska torba.S godinama,i kroz vekove menjala je svoj oblik i veličinu,ali je uprkos svemu ostala najodaniji prijatelj svake žene.Bilo da je sportska ili elegantna,mala ili velika,u njoj stane sve,od igle do lokomotive.


Predlog br.4. je čuvena mala crna haljina,za sve prilike,sa kojom nikako nećete pogrešiti.Kada žena ne zna šta da obuče uvek je ova haljina najbolje rešenje,zato vam je toplo preporučujem kao odabir poklona.



Predlog br.5. su naravno ne zaobilazne cipele sa štiklom.Najbolje je da birate jednobojne,pristojne visine,koje je mogu kombinovati uz bilo koju odevnu kombinaciju.Predlog za torbe,haljine i cipele sam našla na sajtu Shein.
Obzirom na to da se uskoro bliži  i najveći ženski praznik,ove ideje mogu odlično poslužiti i kao poklon i za tu priliku.

Da li vam se svidjaju moji predlozi za poklon devojci/ženi?Šta vi dobijate na poklon od svojih voljenih?




2 коментара:

  1. Super post :) Prosledicu muzu neka procita :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno,trudila sam se da izdvojim ono što je nama ženama stalno potrebno,a ne mora da se poklanja svaki dan!Sitnica se uvek može kupiti! :)

      Избриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.