недеља, 29. април 2018.

SUBRINA Professional preparati za oporavak kose kao u salonu


Čak 90 % žena na planeti svoju kosu farba i podrvgava je raznim hemijskim tretmanima. Kosa je izložena stalnom oštećenju i zbog toga potrebna joj je kvalitetna nega. Ali da li smo u mogućnosti da stalno odemo kod frizera i priuštimo sebi tretman za oporavak kose?

Da se ne lažemo, volim i ja da odem u profesionalni salon i prepustim svoju kosu iskusnim stučnjacima, ali ipak nisam u mogućnosti da stalno priuštim sebi to zadovoljstvo. Stoga uvek imam pri ruci kvalitetne proverene preparate u vidu šampona, tretmana, eliksira za kosu čijom upotrebom postižem efekat kvalitetne nege kao u frizerskom salonu.

Na moje veliko zadovoljstvo imala sam priliku da isprobam kvalitetne profesionalne preparate za oporavak oštećene kose SUBRINA Professional iz linije Repair za suvu i oštećenu kosu. Ovi proizvodi nisu svuda dostupni, a gde ih možete pronaći i poručiti u par koraka saznajte u nastavku ovog posta.



REPAIR ŠAMPON  obogaćen je sa Moringa uljem i keratriksom. Poboljšava strukturu suve i oštećene kose, oporavlja kosu i vraća joj elastičnost i mekoću. Bogat hranljivim sastojcima i savršen za oštećenu i oslabljenu i hemijski tretiranu kosu. Pakovanje od 250 ml košta 480 dinara.

Moram priznati da veoma teško pronađem šampon koji odgovara potrebama moje kose. Zbog toga nisam puno očekivala puno ni od ovog šampona. Međutim, ovaj šampon me je baš prijatno iznenadio. Mlečna, svilenkasta tekstura nakon pranja čini kosu mekom i sjajnijom i kosa se može raščešljati i pre upotrebe balzama, pa se samim tim balzam lakše i ravnomernije može naneti na kosu.

Nakon samo par korišćenja sam već primetila da je struktura kose znatno poboljšana. Takođe koren kose se manje masti. Jedino što bih mogla da navedem kao zamerku je veoma mali otvor na na poklopcu za istiskivanje proizvoda, ali kako je dovoljna zaista mala količina za jedno nanošenje ova činjenica mi zaista nije toliko bitna. 

S' obzirom na to da je ovaj šampon zaista kvalitetan i radi ono čemu je namenjen, odnosno za obnavljanje i jačanje oštećene i tretirane kose zaista vredi kupiti ga. Imate zaista sve preporuke ako se odlučite da poručite ovaj šampon.



REPAIR BALZAM za oštećenu kosu kao i šampon bogat je Moringa uljem i keratriksom. Zatvara vlas kose, ostavljajući kosu mekom i negovanom. Bogat hranljivim sastojcima savršen je za oslabljenu i oštećenu kosu. Pakovanje od 250 ml košta 560 dinara.

Ovaj balzam za kosu je zaista nešto što morate nabaviti ako imate oštećenu kosu. Deluje odmah po nanošenju. Kosa je vidno mekša, lako se raščešljava i oblikuje. Oštećenja su manje vidljiva nakon samo par korišćenja. Miris je identičan kao i kod šampona. Tekstura je veoma gusta pa će vam opet biti dovoljna veoma mala količina za jedan tretman. Veoma mi se dopada ekonomičnost ovih proizvoda. Takođe još jedan odličan proizvod iz PHI kolekcije koji morate probati.



REPAIR ELIXIR - Eliksir za oštećene i rascvetale krajeve sadrži vitamin E i silikone koji izglađuju kutikulu, ostavljajući kosu svilenkastom i sjajnom nakon upotrebe. Namenjen je suvoj i oštećenoj kosi, odnosno kosi koja se lako lomi. Ambalaža je 90 ml i košta 980 dinara.

Posebno se preporučuje kod kose koja je bila izložena preteranim hemijskim tretmanima kao što su farbanje ili trajna. Elixir na površini formira tanak zaštitni sloj, te vraća kosi izgubljenu vlagu   zbog izlaganja suncu ili toplote proizvedene iz uređaja za oblikovanje kose.

Ovaj elixir koristim pre feniranja kose jer se tada kosa brže oblikuje i osuši, ili nakon feniranja jer sprečava elektricitet. Krajevi trenutno deluju zdravije, a oštećenja su manje vidljiva.

Moje mišljenje je da ipak ne treba preterivati sa korišćenjem ovog elixira jer je ovo ipak klasičan silikon i dovoljno je koristiti ga na krajeve kose kako bi se lakše isprao. Međutim, uprkos silikonskom sastavu mislim da vam je ovakav jedan proizvod zaista neophodan ako imate oštećenja na kosi koja se ne mogu tako brzo sanirati, a koje trenutno a momentalno treba sakriti. 

Korišćenjem sva ova tri proizvoda iz kolekcije SUBRINA Professional postižu se odlični rezultati, rezultati kao iz frizerskog salona što sam se i lično sama uverila. 

Ako ste se pronašli u ovom postu i kao i ja imate oštećenu kosu dosta sam vas držala u neizvesnosti. Ove proizvode kao i mnoge druge preparate svetski poznatih brendova za negu kose, stilizovanje kose i farbanje, proizvode za lice i telo, ali i proizvode za vaše muškarce možete pronaći i poručiti na MadamFairy shop-u. Uz svaku poružbinu imate i brojne popuste na odabrane kolekcije proizvoda, ali i besplatne uzorke. Tu je i korisnička podrška svakog dana u nedelji gde se možete obratiti za stručni savet.

Da li ćete propustiti ovu jedinstvenu priliku i priuštiti negu kakvu zaslužujete?


Da li ste koristili proizvode iz Subrina Professinal kolekcije za negu kose?
Kakvi su vaši utisci?
Da li ste čuli za Madam Fairy shop?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
💜💜💜








5 коментара:

  1. O pa ja sve ovo moram da probam :D nisam cula za ovu liniju ali posto imam suvu kosu, ovo je za mene :D divne su fotografije i detaljna recenzija <3

    ОдговориИзбриши
  2. Nikad ih nisam probala, ali ovi proizvodi odlicno izgledaju :)
    Novi post je na mom blogu - BlogerFest meet up storytime
    A takodje I giveaway - Internacional giveaway ,pa ako zelis svrati na moj blog :)

    ОдговориИзбриши
  3. Zaista moram probati. Imam jako suvu kosu,nema koju masku nisam probala,ne znam vise sta da radim sa njom.

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post. Nisam probala ove proizvode, ali moraću. :)
    Zapratila sam te, ako možeš da uzvratiš praćenje. Pozdrav! :*
    www.minnieart.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! Voljela bih isprobati te proizvode i nadam se da hoću.

    Možeš li me zapratiti na blogu? https://donutandunicorn.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.