Avon Planet Spa Peel off face mask black caviar



Drage moje, ako me redovno pratite sigurno znate da imam mešoviti tip kože lica. T-zona je normalna ili sklona povremenom mašćenju, dok su obrazi i konture lica i vrata dosta suvi. Tačnije, dugo sam imala problema sa dehidratacijom kože koju sam uspela da rešim korišćenjem hidrantne kreme kao i raznih hidrantnih maski za lice. Kada sam uspela da rešim taj problem pojavio se novi. T-zona je počela da mi se masti i to mi je veoma smetalo posebno kada treba da nanesem šminku koja treba da ostane na licu dobrih sedam do osam časova. 

U poslednje vreme sam dosta proizvoda poručivala iz Avona pa sam rešila i ovog puta da poručim jednu masku za lice. Nakon dugog testiranja i isprobavanja danas vam pišem svoje utiske o Avon Planet Spa Peel Off maski sa crnim kavijarom. 




Avon Planet Spa Peel Off maska sa crnim kavijarom dolazi u crnoj kartonskoj kutijici u kojoj se nalazi duguljasta crna ambalaza od 75 ml.  Na vrhu je poklopac u zlatnoj boji. Cena ove maske je 650din (5,70Є), medjutim stalno bude na sniženju. Ja sam je pre nekih mesec i po dana  poručila zajedno sa maskom od bele gline i obe su koštale 499 din (4,20 Є), što je bilo i više nego povoljno. 



 Kao što i sam proizvodjač kaže ova maska sadrži ekstrakt crnog kavijara i služi za negu i revitalizaciju lica. To me je privuklo da je kupim, a nakon toga i cena.

Tekstura maske je gelasta i lepljiva na dodir i u kontaktu sa kožom se odmah počinje sušiti. Mogu se primetiti zlatne sitne šljokice. Miris je prijatan i osvežavajući.


 Kako se koristi:
Masku u tankom sloju nanosim na prethodno očišćeno lice izbegavajući predeo oko očiju, obrva, kose i usana. Potrebno vreme za koje se maska osuši je nekih dvadesetak minuta, mada ja znam da je ostavim i pola sata.

Nakon nanošenja imaćete blagi osećaj zatezanja. To samo znaći da se maska suši, odnosno deluje. Maska se skida blagim potezima (vuče se). Nije potrebno ispirati je osim ako nije ostao neki deo koji ne možete skinuti prstima. Koristi se 1-2 puta nedeljno.


Nakon upotrebe Avon Planet Spa Peel off face maske sa crnim kavijarom moja koža je očišćena, meka i T-zona se ne masti. Kako je koristim već duže vremena lučenje viška sebuma se dosta stabilizovalo, a takodje su mi se smanjile pore na nosu. Nije mi izazvala nikakvu alergijsku reakciju, niti peckanje, crvenilo ili bilo šta slično. To posebno napominjem jer sam pre nekog vremena probala crnu masku drugog proizvodjača koja mi uopšte nije odgovarala i preagresivno se skidala sa lica.


Kako maska ima sve što sam od nje očekivala ocenila bih je jakom desetkom. Zbog svega gore navedenog imate iskrene preporuku od mene za ovu masku ako imate mešovitu ili masnu kožu. 

Da li ste probale Avon Planet Spa Peel off masku za lice sa ekstraktom kaviara?
Kako se vama pokazala?

10 коментара:

  1. Nisam probala ovu masku,ali sam probala druge od ovog brenda. Moja koza je jako suva,pa verujem da mi ne bi odgovarala. Inace,odlicna recenzija! <3

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim ovu masku već duže vreme i meni je skorz okej. :) Odlična recenzija.

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  3. Super post :) Imam vec dugo ovu masku, ali mojoj suvoj kozi nikako ne pomaze, sta vise, isusuje je dodatno :) Drago mi je da se tebi dopala!♥

    janalukic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Jako interesantna maska, bas mi se dopada! Izgleda bozanstveno a verujem da tako i radi.
    Odlicna recenzija draga Marija, divan post.

    Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  5. Maska izgleda kao da vrijedi milijune. Drago mi je što je tebi odgovarala.

    Felizhanna.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam ih probala, deluju mi dobro. Post je super

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam ih probala, deluju mi dobro. Post je super

    ОдговориИзбриши
  8. Također imam malo problematiču T zonu, davno sam koristila maske iz Planet spa kolekcije i bila jako zadovoljna, vjerujem da je i ova odlična :)
    Naravno, super recenzija kao i uvijek! :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. Planet pa maske sam skoro sve probala ali sad si me zaintrigirala ovom moram je poruciti sto prije ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/14/sasava-baklava/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.