Za dame sa stilom- Sajt Manzara

Prava dama se ne postaje, prava dama se rađa! Došlo je proleće, te je potrebno obnoviti garderobu, a najlakši način je online kupovina. U potrazi za pravom trendy garderobom otkrila sam sajt koji nudi pravu dozu elegancije i prefinjenog ukusa, koji očekuje svaka dama. Hrvatski sajt Manzara nudi široki spektar trendovske kolekcije garderobe za žene, ali i za muškarce koji znaju šta žele.

Kategorije proizvoda koje su se meni najviše dopale i privukle mi pažnju su haljine i kupaći kostimi.

HALJINA TUNIKA BARBIE

VEČERNJA HALJINA SORANA roza

TUNIKA HALJINA TANVI smeđa

Ove tri haljine su prosto neodoljive. Uklapaju se u moj stil odevanja. Ujedno je svaka specifična na svoj način i prilagođena različitim povodima za svečanost, ili kombinaciju za šetnju ili posao.

BIKINI HERTA crni

BIKINI TRISTAN

KUPAĆI KOSTIM TERIKA

Kupaće kostime nije potrebno puno opisivati jer su jednostavno ukusi različiti. Moj predlog su ova tri koji su ujedno i klasični i nikada ne izlaze iz mode. Jednostavno volim ovakve kupaće kostime koji su udobni za nošenje i prosto prizivaju leto, more i sunčane peskovite plaže :)

Izbor je zaista veliki i teško je odlučiti se za samo jedan proizvod. Posebno bih želela naglasiti da je dostava sa sajta Manzara besplatna za narudžbe iznad 290 kuna (oko 4600 dinara), a kako je u pitanju sajt iz našeg susedstva porudžbina će vam stići u roku od par dana. Imate i mogućnost za povrat robe u roku od 14 dana. Pa šta tražiti više?

Cene su veoma povoljne i takođe stalno imate aktuelne akcije i sniženja, te nemojte propustiti priliku da poručite sebi ili voljenoj osobi predivni komad garderobe, obuće, ili modnog dodatka iz aktuelne ponude.



Da li vam se dopada ponuda sajta Manzara?
Koja je vaša omiljena kategorija?
Da li biste mogle odlučiti se samo za jednu stvar?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
❤️❤️❤️


1 коментар:

  1. Prelep odabir draga! Meni je definitivno privukla paznju braon haljina :)


    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.