Bell HYPOAllergenic tečni ruž za usne/ Recenzija


Pre određenog vremena sam vam pisala o jednom proizvodu Bell HYPOAllergenic kozmetike koji sam dobila na testiranje. Kao što sam tada napomenula prvi put sam se susrela sa ovim brendom koji me je veoma prijatno iznenadio. Proizvodi su veoma specifični, ali i u isto vreme veoma korisni i što je najbitnije dermatološki su testirani. Ove proizvode možete pronaći na sajtu moyadrogerija.rs na adresi Konjevići bb, Čačak, kao i širom Srbije u određenim drogerijama.

Danas vam pišem utiske o Bell HYPOAllergenic tečnom ružu za usne. Zbog čega je veoma specifičan i potpuno drugačiji od svih ruževa koje sam probala do sada pročitajte u nastavku.



Bell HYPOAllergenic tečni ruž za usne dolazi u providnoj duguljastoj ambalaži sa aplikatorom u obliku dijamanta. Nijansa koju sam dobila je 02 i može se okarakterisati kao boja kajsije. Ambalaža je veoma dobro obezbeđena i možete je slobodno poneti sa sobom u svakoj prilici. 

Tekstura proizvoda mi se najviše dopala. Može se reći da je nešto između ruža i sjaja. Miriše divno, odnosno ima blagu voćnu notu. Ne lepi usne i aplikator kojim se nanosi je veoma precizan. Optički povećava usne i daje im sjaj i mekoću. Skida se postepeno nakon jela i pića, ali se i lako nadograđuje. Savršen je za svaki dan i lako se kombinuje uz dnevnu šminku. 



Iako volim trajniju varijantu tečnih ruževa, kao i ruževe koji su potpuno mat ovaj ruž je novo otkriće za mene. Često ga nanosim i kao sjajnu završnicu preko mat ruža. Mat ružu da potpuno drugačiji vizuelni efekat.

Ovaj ruž je zaista veoma lagan i prijatan na usnama te ga možete nositi baš u svakoj prilici.




Kakve ruževe vi volite?
Da li ste probale Bell HYPOAllergenic tečni ruž za usne?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
💖💖💖

6 коментара:

  1. Iskrena da budem, prvi put sam za ovaj brend čula (tj. pročitala) upravo na tvom blogu. Drago mi je da si zadovoljna porizvodima i mislim ću da probam nešto njihovo. :) Što se ovog ruča konkretno tiče, ja imam jedan Essence- ov (čini mi se) u vrlo sličnoj, ako ne i istoj nijansi i zadovoljna sam kako izgleda na usnama. Super recenzija ❤️❤️

    Novi post je na blogu: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
  2. Hi dear! Thank's for your visit and comment! I'm following you too :)
    Love the colour of the gloss!
    xoxo

    https://sosweetgirlythings.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post.
    Nisam probala ovaj ruz. Ja volim dugotrajne mat ruzeve.

    https://mojstilikombinacije.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. mogu li naruciti tecne ruzeve na kucnu adresu..zivim u hrvatskoj

    ОдговориИзбриши
  5. mogu li naruciti na kucnu adresu u hrvatskoj??

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.