Bell HYPOAllergenic prajmer za šminku u stiku



Dugo sam želela da probam podlogu za šminku koja je praktična za upotrebu i ujedno se lako može spakovati u torbicu i poneti gde god da krenem. Kako se šminkam svaki dan, te stavljam puder potrebna mi je dobra podloga kako mi se koža ne bi dodatno isušila i puder duže stajao na licu.

Nedavno sam otkrila jedan zanimljiv i posve koristan i praktičan proizvod. U pitanju je Bell HYPOAllergenic prajmer za šminku u stiku.  Ovaj proizvod možete pronaći na sajtu moyadrogerija.rs, kao mnogo drugih kozmetičkih i dekorativnih proizvoda. 

Moya drogerija se nalazi u Čačku, na adresi Konjevići bb. Moya Drogerija je društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge koje je osnovano 2005. godine. Pretežna delatnost preduzeća je trgovina na veliko kozmetičkim i parfimerijskim proizvodima.

Moya drogerija je uvoznik Bell, Impala, Ruby Rose, Isabella DuPont dekorativne kozmetike, Bi-Es parfema, Lady Style farbi za kosu kao i krema za negu koze lica i tela Uroda Kwiaty, Melisa, Active90, Lift Extreme, Oil Repaire, Elixir Oil. Ove brendove možete pronaći u dosta drogerija širom Srbije.

Ja sam dobila par proizvoda na testiranje i odlučila sam se za brend Bell HYPOAllergenic jer nikada do sada nisam koristila ništa od ovog brenda. U nastavku pročitajte recenziju prvog proizvoda sa sajta i obavezno mi pišite da li ste koristile ovaj proizvod*.

*PR uzorak dobijen za testiranje i ta činjenica nikada ne može uticati na moje konačne utiske o njemu


Bell HYPOAllergenic prajmer za šminku dolazi u ambalaži od 6,5 g i u formi je stika. Stigao mi je besprekorno upakovan folijom, što je slučaj i kod drugih proizvoda kako ne bi došlo do oštećenja. Podseća na neki džinovski labello i veoma je praktičan za poneti. Ambalaža ima mehanizam pomoću kojeg možete uvlačiti/ izvlačiti proizvod po potrebi.


Tekstura proizvoda je rozikaste boje, veoma je kremasta i lako se nanosi. U početku mi je delovala masno, međutim svakodnevnim korišćenjem shvatila sam da je potrebno nanostiti stik u veoma tankom sloju i onda se odmah sjedini sa kožom. Tako ne morate čekati da nanesete šminku. Koristim ga i kao podlogu za senku i puder.

Kao podlogu za senku ga nanosim u debljem sloju, lepo utrljam na kapak i odmah nanosim senku. Senka se ne uvlači u kapak, produžena je njena postojanost, a posebno je pogodan za lepljenje šljokica. 

Kao podloga za puder kao što sam već napomenula je odličan ako ga nanosite u veoma tankom sloju.  Odličan je kada smo u žurbi pa nismo u mogućnosti da sačekamo da proizvod upije, što je slučaj kod nekih prajmera tečnije teksture. Odmah ga utrljam na kožu i nanosim puder. Znatno povećava opostojanost pudera za više sati. Mislila sam da će se brzo trošiti, i u početku i jeste dok nisam shvatila da ga zaista nije potrebno nanositi u velikoj količini.




Zbog svoje lagane teksture i hipoalergenske formule odgovara svakom tipu kože, a u to se može uveriti i same ako budete probale ovaj proizvod.

Da li ste čuli za Bell HYPOAllergenic proizvode?
Da li ste koristile neki proizvod ovog brenda?

Do sledećeg posta,
 ljubi vas vasa M.
💝💝💝





4 коментара:

  1. Jako me je zainteresovao ovaj proizvod. Nisam probala prajmer u stiku. Odlična recenzija.

    ОдговориИзбриши
  2. Prvi put cujem za ovu kozmetiku, recenzija je odlicna, i proiyvod mi se cini bas iteresantnim.
    http://glamfashioncat.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Prvi put cujem za ovaj brend, nikada nista nisam probala od njih, a ovo mi deluje jako zanimljivo. Odlicna recenzija, bas sam uzivala <3 <3

    www.jfashionlover.com

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.