100 % Prirodna Noćna Krema Za Lice/ IVA Prirodna Kozmetika


Drage moje, tokom zime i hladnijih dana potrebna je intenzivnija nega kože. Usled vetra i hladnoće , kao i dosta drugih faktora dolazi do odredjenih problema bez obzira koji tip kože imamo. Naša koža postaje suva i gruba, često se peruta, gubi vlažnost i elastičnost. Kako ublažiti i sprečiti te probleme uz pomoć potpuno prirodnih preparata za negu lica i tela otkrivam vam u današnjem postu. 

Da li ste čuli za potpuno prirodnu kozmetiku sa lekovitim biljem sokobanjskog kraja?

PRIRODNA KOZMETIKA IVA, mala radionica čiji su proizvodi bazirani na potpuno prirodnim sastojcima biljaka iz okruženja, nudi veliki izbor tradicionalno ručno radjenih sapuna za negu lica, tela i kose.

"Proizvodi su bazirani na visoko kvalitetnim hladno cedjenim biljnim uljima. Med je osnova nekih vrsta sapuna, pa su IVA sapuni bogati vitaminima B1, B2, Е, i А, aminokiselinama i mineralnim materijama. Postoji čitava paleta sapuna od meda sa lekovitim biljkama"

U ponudi, osim sapuna, možete pronaći kreme za negu lica i tela, balzame, losione i mleka, pilinge i ulja, kao i prirodne dezodoranse. Svi proizvodi  su bez konzervanasa, aditiva, veštačkih boja i mirisa. Sertifikate o kvalitetu proizvoda izdaje Zavod za javno zdravlje "Timok" Zaječar. 

Na moje veliko zadovoljstvo imala sam priliku da isprobam jedan njihov proizvod i to Noćnu kremu za lice*. Nakon detaljnog isprobavanja u nastavku pročitajte moje utiske o njoj.

*Ovaj proizvod je PR uzorak. Ta činjenica nikada neće uticati na moje konačne utiske o proizvodu.



NOĆNA KREMA ZA LICE - dubinski hidrira kožu u toku noći, vraća elastičnost, usporava starenje kože. Sastojci: Kokosovo ulje, maslinovo ulje, shea puter, vitamin E, med, pčelinji vosak, aloe vera gel, eterična ulja. Krema košta 450 rsd, što je i više nego povoljno za 100 % prirodnu kozmetiku.

"KADA OBIČNO POSTAJE NEOBIČNO..."


Krema je pakovana u čvrstu plastičnu ambalažu od 50 ml. Sa jedne strane je logo radionice kao i sastav, a sa druge je datum proizvodnje i rok upotrebe 6 meseci od otvaranja. Tako jednostavno, a tako unikatno. 

Ispod poklopca krema ima zaštitnu plastiku koja čuva svežinu kreme što mi se posebno dopada. Ima svilenkastu teksturu poput putera. Miris je veoma prijatan i osvežavajuć.

Nanosim je izdašno na očišćenu kožu uveče i ostavim da je koža upije. Ujutru lice vidno deluje svežije i odmornije. Par puta sam je nanosila i u toku dana jer mi je veoma prijala  i vraćala mi hidrantnost kada mi hladnoća osuši i zacrveni lice. Moj tip kože je mešovit, ali često tokom zime moja koža bude dehidrirana. Ova krema mi je pomogla da vratim koži svežinu i na temperaturama u minusu. Deluje poput maske te ujedno dubinski regeneriše ćelije kože tokom noći.

Kremu možete koristiti i kao balzam za usne i verujte mi, mnogo će vam se dopasti ako budete probale.




Ovu kremu, kojom sam potpuno oduševljena, kao i mnoge druge proizvode za negu lica i tela koje pravi IVA Prirodna Kozmetikaporučite na njihovoj Facebook stranici Sapuni Iva. Možete ih kontaktirati i telefonom 064/37-20-888, ili na e- mail  jepekiva@open.telekom.rs


Kako vi negujete kožu lica i tela tokom zime?
Da li koristite preparate na bazi prirodnih sastojaka?
Koliko su vama važni prirodni sastojci u preparatima koje koristite za negu svoje kože?

Ostajte mi zdravi i srećni,
do sledećeg posta ljubi vas vaša M.
💚💚💚


4 коментара:

  1. Odličan post! Jako si me zainteresovala, jer imam suvu kožu, posebno tokom zime.

    ОдговориИзбриши
  2. Nikad nisam cula za ovu kremicu :) volim prirodnu kozmetiku i svaka cast zenicama, koje se trude <3 prelepo si sve napisala draga :*

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6. март 2018. 11:00

    Odličan post, draga.
    Ta kremica izgleda jako lijepo i kvalitetno, a vjerujem da i jest jako dobra.
    Sve pohvale za post.
    Želim ti prijatan dan.

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost

    ОдговориИзбриши
  4. Mislim da je prirodna kozmetika sve popularnija i to s razlogom. Imam suhu kožu, mislim da bi mi ova baš prijala :) Odlična recenzija :*

    http://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.