Sneakers, sneakers and more/ Gamiss New In


 Kao što već i pretpostavljate u današnjem postu vam pišem o još jednom paketu, odnosno novitetima sa jednog od najpovoljnijih sajtova za kuovinu online. Radi se o GAMISS sajtu, koji je definitivno jedan od mojih omiljenih sajtova. Stiglo mi je dosta stvari pa ako želite videti o čemu se radi, kao moje utiske, nastavite čitati :D

Poručila sam dva para patika, jedne pantalone, i za ostatak novca jedan uvijač za trepavice. Ostaviću vam linkove ka svim stvarima na sajtu, ispod fotografija, pa ako vam se nešto dopada obavezno pogledajte.


Što se samih stvari tiče najviše sam zadovoljna crnim patikama i uvijačem za trepavice. Bele patike sam kao i crne poručila u istom broju i dobro proverila dimenzije na sajtu medjutim, gazište je manje za par milimetara. Iako mi je i to ok, samim tim su i manje udobnije nego crne. Odlično su im odradjene aplikacije u obliku cvetova. I jedne i druge patike su pogodne za proleće i jesen i veoma se lako kombinuju uz različite vrste garderobe.

Poručila sam i pantalone kojima sam zaista zadovoljna, osim činjenice da potpuno drugačije izgledaju uzivo nego na sajtu, bar što se boje tiče. Materijal je veoma prijatan i lagan sa dodatkom elastina. Dopada mi se što idu iznad struka, na kolenima imaju preklope i na nogavicama imaju ukrasne rajfešluse.


Kako mi je ostalo par dolara rešila sam da porućim uvijač za trepavice jer sam ranije poručivala veštačke trepavice koje su se odlično pokazale. Nisam pogrešila. Cena ovog uvijača je takoreći smešna, a kvalitet je odličan. U nastavku pogledajte još par sličica.


Da li vam se dopao današnji post?
Da li vam se dopada moja porudžbina sa Gamiss sajta?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
Hvala na čitanju!











12 коментара:

  1. Odličan odabir, draga moja. Crne patike mi se najviše dopadaju, mada su i bele jako lepe. Takođe, pantalone deluju odlično i svaka ti čast što si pogodila veličinu, pošto ja recimo kad gledam farmerke preko interneta, uvek imam osećaj da će mi biti velike (iako vidim i onaj sizes guide). Stvarno si super odabrala. Uživaj u stvarima.
    ❤️

    Novi post + Q&A: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Ana, uvek dobro pregledam ponudjene veličine na sajtu i po potrebi se i izmerim. Onda nema mesta za greške.

      Избриши
  2. Odlican post.Stvari su prelijepe,a najvise mi se dopadaju crne patike.❤

    Moj blog: http://sweet-dreams-14.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
  3. Woow! Bijele patike su stvarno predivne! Jako mi se sviđaju! Imam isti uvijač za trepavice i slažem se da je odličan *-*
    Moj blog -> This is my life

    ОдговориИзбриши
  4. bravo uzela si crne i bele patike iz iste serije :DD Prelepe su zaista!
    Pogledaj moj najudobniji post do sada :)
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/02/shein-teddy-bear-coat.html

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.