Review /Clothing for him, birthday gift surprise




Danas vam pišem malo drugačiji post. Želela sam da iznenadim supruga te sam mu sa sajta GAMISS poručila duksericu i bluzu kao deo rodjendanskog poklona. Obe su stigle nedelju dana ranije pre rodjendana. Veoma su mu se dopale, pa je vrlo rado a na moje iznenadjenje, pristao da bude u ulozi modela.


Dukserica koju sam odabrala na sajtu dolazi u pet boja. Ova je siva, sa unutrašnjim plavim delom na kapuljači i rubovima džepova sa spoljašnje strane. Pamučna je i veoma topla, pošto je i sam materijal malo deblji. Zbog toga je odlična za nošenje na nižim temperaturama, a sada se može nositi samo sa prslukom preko. Veličine su identične našim, bar kod ovih modela.

Kako dukserica izgleda pogledajte na linku:



Druga stvar koju sam poručila suprugu je bodi bluza. Ona je za razliku od prethodne dukserice mnogo tanja i više je za proleće ili jesen. Na sajtu dolazi u ukupno tri boje. Za ovu piše da je pink  boja, mada meni liči na boju koju ima sveži losos :) Možda deluje smešno, ali to je najverniji opis za ovu boju. Od poliestera je i ima malo elastina. Takodje je vrlo kvalitetno odradjena.

Kako ova bodi bluza izgleda na sajtu pogledajte ovde:



Suprugu se mnogo dopao rodjendanski poklon, iako je malo poranio :) Meni se iskreno više dopala dukserica, dok se njemu više svidja bodi bluza. U svakom slučaju i ovo je bila još jedna odlična kupovina na sajtu GAMISS gde stalno možete pronaći za sebe ili za voljenu osobu pregršt stvari na sniženju.


Da li vam se dopadaju stvari koje sam odabrala za supruga?
Da li volite da obradujete poklonima svoje voljene?

Do sledećeg posta.
ljubi vas vaša M.
💜💜💜










8 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.