Maybelline Anti Age The Eraser Eye Concealer


Pre par meseci i kod nas je stigao čuveni Maybelline Anti Age korektor za predeo oko očiju. Iskreno, nije mi nikad delovao preterano zanimljivo jer sam uvek koristila klasične tečne korektore. Kako sam potrošila prethodni rešila sam da mu dam šansu. U nastavku pročitajte da li mi se dopao ovaj korektor i da li mi odgovara.



Maybelline Anti Age The Eraser Eye Concealer dolazi u duguljastoj ambalaži sa sundjerastim aplikatorom na vrhu. Zapremina proizvoda je 6,8 ml. Za naše tržište stigao je u dve nijanse light i nude. Cena proizvoda zavisi od prodajnog mesta. Ja sam ga pronašla u dm drogeriji na sniženju. Koštao je 679 rsd (5,73 €). Odabrala sam svetliju, light nijansu.

Proizvodjač kaže da korektor osim što ima anti age efekat, te popunjava nesavršenosti i efikasno uklanja tamne kolutove oko očiju i tragove umora.

Upotreba: Okrenuti točkić aplikatora u pravcu strelice dok korektor ne bude vidljiv na sundjeru (prilikom prve upotrebe biće potrebno okrenuti točkić više puta). Naneti korektor direktno na predeo oko očiju.


Ne pamtim da mi je za neki proizvod trebalo toliko vremena da mogu reći svoje konačne utiske. Korektor ima svojih prednosti, ali ima i par sitnica koje mi se nisu dopale.

Prednosti su da je korektor veoma kremast, gust, lepo se razmazuje i predeo oko očiju nakon par minuta vidno deluje svežije. Što se tiče anti age efekta imam par mimičnih bora koje zaista trenutno budu manje vidljive nakon nanošenja korektora.

Mane ovog korektora su da se veoma, ali veoma brzo troši. Aplikator je čini mi se prevelik za područje oko očiju i ne može se precizno raditi njime. Moram koristiti četkicu ili blender za dodatnu preciznost, što kod običnog tečnog korektora nije potrebno jer je aplikator dosta manji.

Light nijansa je najsvetlija koja je stigla kod nas. Iako imam svetliji ten boja korektora mi je za samo pola nijanse svetlija. Obično kupim bar dve nijanse svetlije, pa mi je bilo malo teže da se naviknem. Mada je to ipak stvar ukusa.





Iskreno rečeno, ne znam da li bih da kupila po punoj ceni od 1050 din (9 €), pa što se mene tiče ovo je bio odličan ”ulov”. 

Moji krajnji utisci su da je ovo klasičan drogerijski korektor, koji sasvim dobro obavlja svoju namenu bez ikakvih "specijalnih efekata" kako su ga mnogi opisali.

Ako i vi želite da probate Maybelline Anti Age korektor iskoristite trenutna sniženja, pa mi javite vaše utiske.


Da li ste možda već probale  Maybelline Anti Age korektor?
Kakvi su vaši utisci o njemu?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
💓💓💓



4 коментара:

  1. Nisam ga probala,ali sam danas u DM videla da je na sniženju i oko 700din košta. Cula sam da uskoro stiže FIT ME!korektor i da je bolji za suvu kožu,pa ću sačekati njega.Mada,možda kupim i ovaj. Odlična recenzija.

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post draga :) obozavam ovaj korektor :) u prvi mah se nismo nasli ali sada se ne odvajam od njega :D <3

    ОдговориИзбриши
  3. Videla sam i ja sniženje,ali kad asam idela nijanse odustala sam jer za mene ovako belu ta njihova lajt uopšte nije svetla. :/
    Ne znam možda ga probam na leto,kada malčice potamnim,čisto da vidim čime su mnoge blogerke širom sveta oduševljene.

    ОдговориИзбриши
  4. Jako sam srecna jer sam procitala ovaj post. Od kada su nabavili ovaj korektor kod nas, zelim da ga kupim, ali nesto nikako da se nakanim. Cula sam mnogo pohvala o njemu, tako da me bas interesuje kakav ce utisak ostaviti na mene. Kada ga kupim javicu moje utiske :))

    Ako zelis zaprati me, nova sam, ostavi komentar i uzvraticu :))

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.