Make Up New in / February 2018.


Drage moje, posle serije modnih postova napokon je došlo vreme da vam ponovo pišem o šminki i kozmetici. Ja sam ovog meseca bila bukvalno opsednuta šopingom. Nekad se samoj sebi čudim kako uprkos tome retko kad pogrešim prilikom odabira proizvoda. 

Neki prvi utisci su tu, a detaljna isprobavanja tek slede. Videćemo da li sam i ovog puta imala sreće prilikom odbira proizvoda. Svesna sam toga da jedan proizvod ne može isto odgovarati, ili ne odgovarati svakoj od nas. Baš zbog toga stalno iznova isprobavam nove proizvode, a onima koji mi odgovaraju se često vratim. Da li je tako i kod vas?

Današnji post je u potpunosti posvećen dekorativnoj kozmetici, ili šminci koju sa pazarila u obližnjoj dm drogeriji. Svi proizvodi koje ćete videti u ovom postu su trenutno na sniženju. Pa ko bi tome odoleo :) Nadam se da ćete uživati u postu. 


Essence Magical Forest paleta šimerastih senki je sa pravom otvorila ovaj post. Merkala sam je od kad se pojavila u drogerijama, isprobavala testere i nikako da je kupim. Trenutno košta 399 din, te sam je napokon kupila jer Essence prosto ne ume da napravi loše senke. Na brzinu sam je isprobala i ovo je bila "ljubav na prvi pogled". Nadam se da će ispuniti moja očekivanja.

Maybelline Anti-Age korektor za podočnjake sam takodje merkala od kad se pojavio i čekala sniženje. Trenutno košta 679 din i odmah se našao u mom posedu :) Uzela sam light, odnosno najsvetliju varijantu. Boja mi odgovara i lepo se nanosi, deluje nekako baš gust. Jedino imam utisak da sundjerčić izbacuje previše proizvoda, ili ja to nekako pogrešno radim. Zbog toga dodatno koristim četkicu za korektor, kako bih ravnomerno nanela i izblendala proizvod. Posebno bih volela da čujem vaše utiske o ovom korektoru. Ja nastavljam testiranje, videćemo da li će mi se na kraju ipak dopasti, ili ne. Pišite mi vaše utiske ispod u komentaru.

Trend It Up je brend o kome sam čula mnogo pozitivnih kritika i napokon sam rešila da i ja nabavim sebi tu "čudesnu kožmetiku". Kako mi je Maybelline dvodelni set za konturisanje pri kraju rešila sam da isprobam Trend It Up Natural Glow Bronzer. Koštao je 399 din. Njega sam uspela najbrže testirati i bukvalno me je oduševio. Tekstura je sva nekako svilenkasta i mekana, čini mi se i da se da je jače pigmentovan. Prvi utisci su i više nego pozitivni. testiram ga i dalje ,premda sam od početka imala predosećaj da ovaj proizvod ne može razočarati. Ipak, videćemo :)

Za sam kraj posta dolazimo do tečnih ruževa. Iako u svojoj kolekciji imam ruževe da ih ne mogu nabrojati na rukama nisam mogla odoleti. Kupila sam dva Maybelline iz različite kolekcije. Ove ruževe nisam koristila do sada i baš me je zanimalo da li vredi kupiti ih. Ispostavilo se da su potpuno različite teksture.

Maybelline Matte Ink Superstay tečni ruž je potpuno mat i odmah se sjedini sa usnama, dok Maybelline Matte Liquid tečni ruž ima tečniju teksturu i dosta teže se suši. Samim tim prvi deluje postojanije, mada su to samo prvi utisci. Prvi ruž koštao je 585 din, a drugi 519 din. Uzela sam bordo i višnja nijansu. Obzirom na to da više volim ove klasične tečne ruževe na prvo nanošenje mi se više dopao prvi ruž. Ipak tu sam čini mi se malo omašila boju, deluje mi pretamno. Kod drugog ruža sam oduševljena bojom ali mi je ta tekstura malo diskutabilna. Mislim da će mi i kod ovih proizvoda biti potrebno više vremena da ih u potpunosti testiram.


 To je sve od noviteta u današnjem postu.
Pišite vaše utiske ako ste koristile neke od ovih proizvoda.
 Ako želite da neki od ovih proizvoda ima recenziju pre svih takodje mi obavezno javite :)
Koji proizvod vam se najviše dopao u ovom postu?

Do sledećeg posta,
ljubi vas vaša M.
💚💚💚

2 коментара:

  1. Tvoj izbor je fenomenalan. Dopada mi se tvoj izbor boja... ljubac

    Pracenje za pracenje? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim Essence Magical Forest paletu i jako sam zadovoljna. Veoma je kvalitetna i boje su zaista lepe. Svakako se vise isplati kupiti Essence nego neke mnogo skuplje i izvikanije brendove.

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.