Happy Birthday Dear Blog! + NAGRAĐIVANJE



Dragi moji, još uvek ne verujem da pišem ovaj post!
Danas je PRVI RODJENDAN BLOGA! 


Sve je krenulo prošle godine kada sam jednostavno poželela da svoju ljubav prema šminki, kozmetici i modi pretočim u pisanu reč i sliku. Nakon nekog vremena iz obične šale sve je preraslo u nešto veće i ozbiljnije. Zato evo baš danas, slavimo dragi moji Prvi Blogorođendan, ma nije mala stvar! :)

Hvala svima koji me pratite kako ovde, tako i na Facebook stranici, i od skoro i na Instagramu. Hvala svima što čitate moje postove i podržavate ovaj mali "Magični svet lepote"! Bez vas sve ovo ne bi ni postojalo!

Takodje bih se zahvalila i svim saradnicima bloga i divnim ljudima koji su mi tokom cele godine, od postojanja bloga izlazili u susret i pružali podršku. 

Ipak najviše poljubaca ide mojoj porodici i dragim prijateljima, a znam da mi nećete zameriti na tome. Oni su uvek tu da mi pruže bezrezervnu podršku u svakom trenutku, i razumeju svaku moju misao. Hvala vam najdraži moji! 💗💗💗

Kada imate uz sebe najdivnija bića, ceo svet je predivan!

Za kraj još želim da obradujem moje pratioce iz Srbije koji na mojoj Facebook stranici mogu pronaći tri nagradjivanja* povodom 1. BLOGOROĐENDANA! Nagrade su predivne, pa ako živite na teritoriji Srbije ili imate nekoga ko bi vam preuzeo paketić ako budete izvučeni, ne propustite da se prijavite.

*Nagrađivanja važe samo za moju državu jer jednostavno nisam u mogućnosti da šaljem van granica zbog carina i preskupe dostave. Nadam se da će se i za to naći neko rešenje u narednom periodu.


Dragi moji, volite se i čuvajte. Brinite o sebi, svojim najmilijima, ali i pogledajte često i svet oko sebe. Shvatićete da je i taj svet predivan samo ako mu pružite šansu i zagledate se duboko u njegovu srž.


Do narednog čitanja,
ljubi vas vaša M.
💓💓💓





11 коментара:

  1. Čestitam ti na godišnjici bloga i želim ti sve najbolje povodom toga ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Srecan blogorodjendan,mnogo srece i uspeha ti zelim na blogu,a i u zivotu

    ОдговориИзбриши
  3. Srecan Prvi Blogorodjendan,sve najlepse,sve najbolje,radost i sreca neka te prate !

    ОдговориИзбриши
  4. Čestitke za prvu godišnjicu bloga! Neka bude ovako još puno godina :):*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.