My favorite nails in winter 2017/2018


Drage moje lepotice, ako me pratite od početka znate da su nokti moja velika ljubav. Volim da uvek imam lepe i negovane nokte. Kako nemam dovoljno vremena (a ni živaca) za stalni proces lakiranja i skidanja skidačem laka radije biram trajniju opciju, odnosno svoje nokte ojačavam UV gelom. 
My dear sweethearts, if you follow me from the beginning, you know that nails are my great love. I like to always have nice and well-groomed nails. Since I do not have enough time (and no nerves) for a continuous process of varnishing and removing the lacquer remover, I prefer to choose a lasting option, I am strengthening my nails with UV gel.

Godinama unazad stavljam gel na svoje prirodne nokte. Za tu vrstu manikira sam se odlučila jer imam veoma nekvalitetne nokte i nokatnu ploču. Naravno, gel ne stavljam sama već tu brigu prepuštam iskusnom stučnjaku. 
For years, I put the gel on my natural nails. For this kind of manicure, I decided, because I have very poor nails and a nail plate. Naturally, I do not put my gel on my own, but I leave that care to an experienced skilled worker.




Želim da napomenem da danas na svakom ćošku ima "iskusnih stručnjaka" za manikir. Medjutim, moj savet je da uvek proverite dobro rad i iskustvo  osobe koja će vam raditi manikir. 
I want to mention that today there are "experienced experts" for manicure on every corner. However, my advice is always to check the good work and experience of the person who will do your manicure.

Veoma je bitno da osoba koja vam radi manikir bude uredna i da redovno menja i steriliše pribor kojim radi kako ne bi došlo do eventualne infekcije. Vi birate manikir majstora, a ne on vas.
It is very important that the man who does your manicure is tidy and that it regularly changes and sterilizes the accessories he works to avoid any possible infection. You choose a manicure of the master, he does not choose you.



Ovo su bili samo neki od predloga za manikir koje sam imala tokom zadnjih par meseci, a koji su mi se najviše dopali i najlepše su stajali na mojim noktima. 
These were just some of the manicure suggestions I had during the last few months, which I liked most and were most beautiful on my nails.


Da li same brinete o svojim noktima?
Da li više volite lakove ili gel na svojim noktima? Kako su vam se dopali moji predlozi?
Do you care about your nails yourself?
Do you prefer lacquers or gel on your nails?
How did you like my suggestions?

Do sledećeg posta!
Ljubi Vas Vaša M.
See you in the next post!
Kisses from your M.
💖💖💖




6 коментара:

  1. I ja volim lepe i negovane nokte,vise volim gel efekat,jer kao i ti nemam puno vremena da sad svaki drugi dan mazem nokte lakom,ovako sam mirna bar mesec,mesec ipo dana...
    Predlozi su zaista super,ali ovaj drugi mi je nekako najlepsi :*

    https://makeupislovee.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Iako mnogo volim svoje nokte, što ti kažeš, nit' imam vremena, nit' živaca, pa ih u poslednje vreme i ne lakiram mnogo, već ih samo puštam. Imam prilično čvrste i kvalitetne nokte i to mi ne predstavlja problem. A što se lakova tiče, omiljeni za sva vremena mi je crveni, definitivno. :)

    Odličan, pre svega zanimljiv i dobro napisan post, draga.

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  3. Super post ♡
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/12/14/1995/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.