MAX FACTOR HEALTHY SKIN HARMONY TEČNI PUDER




Drage moje, još svega tri dana dele nas od Nove godine. Vreme je slavlja i veselja i ono što bih ja poželela svima na početku ovog posta je da pre svega imate zdravlja i čuvate ga. Kad smo zdravi možemo sve. Napravite svaki dan posebnim i jedinstvenim sebi i voljenima i zajedno sa njima se radujete malim stvarima i trenucima. Osmehujte se stalno. Iskoristite na pravi način svaki delić svog vremena da ugodite sebi i voljenima. Učinite svaki trenutak posebnim!
❄❄❄



Danas vam pišem svoje utiske o Max Faktor Healthy Skin Harmony tečnom puderu koji sam kupila početkom decembra. Ovaj puder je čim se pojavio kod nas pokupio mnogo pozitivnih kritika  i to je bio i jedan od razloga zbog čega sam poželela da ga i ja isprobam. 

U nastavku pročitajte da li mi se dopao.




Max Faktor Healthy Skin Harmony tečni puder dolazi u staklenoj providnoj ambalaži koja na vrhu ima pumpicu za doziranje. Zapremina pudera je 30 ml. Ima zaštitni faktor Preporučena cena pudera je 1999 din (plaćen na sniženju 1299 din). Možete ga veoma lako pronaći u snabdevenijim drogerijama. 


Max Faktor važi za jedan od kvalitetnijih drogerijskih brendova dekorativne kozmetike. Do nedavno je ovaj brend imao u ponudi samo pudere za profesionalnu upotrebu poput linije Lasting Preformance i Miracle touch. Sada ima dosta proširen asortiman pa svaka devojka i žena može pronaći pravi puder za sebe prema svojim potrebama i tipu kože.

Tražila sam puder koji neće biti ”težak“ na licu a da opet prekrije eventualne nepravilnosti, da lice deluje sveže duži vremenski period i da ne isušuje dodatno kožu. Upravo je ovo opis za Max Faktor Healthy Skin Harmony tečni puder.



Kao što i sam naziv kaže ovaj puder čini lice svežim i blistavim. Ima blagu svilenkastu teksturu i lako se utrljava u kožu. Ima prijatan miris. Nisam primetila da dodatno isušuje kožu, mada ja uvek stavim podlogu u vidu kreme ili silikonskog prajmera. Ono što mi se posebno dopalo je da ne ostaje u boricama i pregibima i imam osećaj kao da mažem neku laganu kremicu, a prekrivna moć mu je zaista odlična.


Ovaj puder je odlična preporuka za dnevni, ali i za večernji mejkap jer se lako nadogradjuje po potrebi. Lako se nanosi i prstima i beauty blenderom, ali i četkom. Ima polu-mat završnicu i mom mešovitom tipu kože savršeno odgovara. 



Max Faktor Healthy Skin Harmony tečni puder možete pronaći u svega četiri nijanse i razlika izmedju nijansi je dosta velika. To je po meni jedina zamerka kod ovog pudera. Ja sam odabrala za sebe nijansu Beige 55, koja mi odlično odgovara sada tokom zime. Medjutim, smatram da bi mi sledeća po redu, nijansa 75 bila pretamna čak i za leto kada mi ten potamni od sunca. 

Ostaje mi samo da se nadam da će do leta ubaciti u asortiman još neku nijansu izmedju ove dve :)
U medjuvremenu vam preporučujem da iskoristite ova praznična sniženja i obavezno probate ovaj puder, ali i da  pažljivo birate nijansu istog :) 

Da li ste koristile Max Faktor Healthy Skin Harmony tečni puder?
Kakvi su vaši utisci?


Do sledećeg posta...
Ljubi vas vaša M.
💗💗💗



4 коментара:

  1. Deluje da je puder stvarno dobar. ;)


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlična recenzija. Ja sam isto cula jako pozitivne komentare za ovaj puder i nadam se da cu ga imati prilike isprobati. Odličan post draga:)

    Novi post na mom blogu: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Čula sam dosta pozitivnih stvari vezano za ovaj puder. Drago mi je da si i ti zadovoljna.

    ОдговориИзбриши
  4. deluje da je dobar moracu da probam!
    Na blogu je moj novi post, u pitanju je recenzija zaful jakne <3 https://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.