Essence Made To Sparkle Suprise Bag/ Mini haul





Drage moje, verujem da većina vas kada krenu niske temperature ima problema sa suvoćom usana. Stoga im je potrebna dodatna nega. Meni se upravo to desilo te sam morala hitno da potražim balzam za usne. U masi različitih balzama i labela naletim na Essence i to iz najnovije limitirane kolekcije Made To Sparkle u vidu poklon seta. Prosto nisam mogla odoleti ovakvom preslatkom pakovanju.

U nastavku vam predstavljam otvaranje ovog poklon seta kao moje utiske o balzamu za usne koji se nalazio unutar vrećice.



Essence Made To Sparkle Suprise Bag je kesica u kojoj se nalaze krljušti zlatne boje, medju kojima se krije balzam za usne. Kupila sam je jer mi se učinila praktično. Balzam mi je bio preko potreban, a krljušti mogu imati široku primenu. Mogu se koristiti za lepljenje, mogu se ušiti na parče tkanine ili komad garderobe. Takodje ih mogu iskoristiti i prilikom pravljenja fotografija za proizvode koje recenziram na blogu. Ovaj "Suprise bag" sam pronašla u lokalnoj dm drogeriji i koštao je 279 dinara (oko 2 evra).



01 Shine bright like a diamond je balzam koji se krije u gore spomenutom paketiću. Dolazi u providnoj plastičnoj ambalaži koja u potpunosti podseća na neki ruž. Preko cele ambalaže naslikani su sitni dijamanti, pa pakovanje deluje veoma luksuzno. Zapremina je 2,8 grama i rok upotrebe je 18 meseci od otvaranja.

Sam balzam je takodje identičan ruževima za usne sa koso zasećenim vrhom. Sadrži sitne šljokice koje menjaju boju. Kad se nanese na usne potpuno je bezbojan i daje blagi sjaj. Ima nežan slatkasti miris koji me malo podseća na penaste bombone. Veoma lepo se nanosi, hidrira usne i ne lepi se.

Koristila sam tri dana i za to kratko vreme se već videla promena. Moje usne su mekane, nisu više suve i ne ljušte se. To sam i očekivala od njega. 



Celokupni utisak je da sam prezadovoljna ovom kupovinom. Balzam je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Pritom dobijate ove predivne krljušti koje ste mogle videti na fotografijama iznad.


Prosto obožavam ovakve slatke stvarčice koje prosto mame da ih kupite a pritom budu i više nego korisne. Ako ste i vi ljubitelj ovakvih limitiranih proizvoda požurite jer ih nema još puno!
Ocena 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐


 Kako vi negujete usne tokom zimskog perioda?
Da li volite Essence limitirane proizvode?
Da li ste možda već nabavile svoj primerak?


Do sledećeg čitanja,
Ljubi Vas Vaša M.
💓💓💓



6 коментара:

  1. Kako je dobro. Prvo sam se oduševila sa pakovanjem jer je predivno. Takođe, ne sumnjam da će
    ti ovo biti dobro i korisno. Nadam se da ću uspjeti da kupim svoj balzam ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Kako lepo izgleda ^_^ Baš ću obratiti pažnju na ovaj proizvod,jer već duže vreme tražim dobar balzam za usne.

    ОдговориИзбриши
  3. Ajooj, meni je ovo preslatko. *--* Nisam primetila da je Essence izbacio ovo, ali baš fino deluje. Možda ga kupim. :) Hvala na divnoj recenziji.

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  4. Jaoj kako je simpaticno ovo, divno za poklon 😊❤❤

    ОдговориИзбриши
  5. it look so beautiful!!
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    ОдговориИзбриши
  6. Ne bih taj balzam ni pogledala,jer sam u prošlosti nailazila na katastrofalne Essence proizvode,a i deluje kao dečija šminka,ali eto izgled može da prevari.
    Šljokice su simpatične.

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.