Where to find an incredible "Black Friday" sale? / Gde pronaći neverovatnu "Crni Petak" rasprodaju?




Svi volimo da kupujemo garderobu na rasprodaji. Kako se bliže praznici unapred razmišljamo šta ćemo kupiti najdražima, a i sebi. Zato sam ja bez razmišljanja posetila moje omiljene sajtove Rosegal i Zaful i naravno oduševila se sniženjima i ponudom. 

I na jednom i na drugom sajtu u toku je "Crni Petak rasprodaja" i takodje na oba sajta imate besplatnu dostavu širom sveta. Hm, za koji se odlučiti?
Zbog toga sam rešila da vam pokažem sa oba sajta samo nešto iz snižene ponude, zato obavezno pogledajte. Linkovi su u nastavku kao i moji predlozi.

We all like to buy a wardrobe at a sale. As we approach the holidays, we think ahead of what we will buy for our loved ones and ourselves. That's why I visited my favorite sites Rosegal and Zaful without thinking, and of course I was delighted with discounts and offers.

And on one site on the other site is "Black Friday Sale" and also on both sites you have free delivery worldwide. Hm, which one to decide?
That's why I decided to show you from both sites only something from a discounted offer, so be sure to check out. Links are below as well as my suggestions.
















Da li ste poručivale sa sajtova Rosegal ili Zaful?
Da li vam se dopadaju stvari koje sam izdvojila?

Did you post from Rosegal or Zaful sites?
Do you like the things I've highlighted?

Do sledećeg posta,
ljubi Vas Vaša M.
💝💝💝

See you in the next post,
kisses from M.
💝💝💝


7 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.