Balea sredstvo za skidanje šminke oko očiju


Kažu da su oči ogledalo duše, te stoga zahtevaju posebnu pažnju. Stalno se šminkam i imam potrebu da stalno tragam za novim i boljim sredstvima za skidanje šminke. Kako bi koža bila čista, sveža i bez bubuljica i nečistoća potrebno je redovno skidati svu šminku, ali nakon toga povesti računa o njenoj nezi.

Trenutno koristim Vis Plantis micelarni gel kojim sam prezadovoljna što se tiče skidanja šminke sa lica. Medjutim, bilo mi je potrebno dodatno sredstvo koje bi u potpunosti uklonilo kako običnu, tako i vodootpornu šminku oko očiju i sa usana. 

Odlučila sam da isprobam Balea sredstvo za skidanje vodootporne šminke, koje je koštalo svega 159 dinara :D Da drage moje, dobro ste pročitale cena je i više nego povoljna. Da li je cena merilo kvaliteta možete saznati u nastavku.


Balea sredstvo za skidanje šminke oko očiju je proizvod na bazi ulja, bez alkohola. Dolazi u veoma zanimljivoj bočici od 100 ml i kao što ste pročitale iznad koštalo je svega 159 dinara na sniženju (mislim da je puna cena malo iznad 200 din). Dolazi u dve varijante sa i bez ulja, odnosno za skidanje obične ili vodootporne šminke. Ja sam se odlučila za sredstvo na bazi ulja jer često stavljam vodootpornu maskaru ili ajlajner. Takodje ga koristim i za skidanje trajnih mat ruževa.


Ovo sredstvo je dvofazno te je neophodno promućkati ga pre stavljanja na tufer. Kako je u pitanju okoloočna zona sasvim su odgovarajući uži tuferi kao sa fotografije. Sto se sastava tiče sadrži provitamin B5 koji neguje i hidrira trepavice. Potrebna je mala količina, pa će vam ovo negujuće sredstvo plavičaste boje trajati veoma dugo.


U periodu od dve nedelje koliko ga koristim i više sam nego zadovoljna. Radi sav posao koji sam očekivala od jednog ovakvog sredstva. Iako nije naglašeno osim za skidanje šminke oko očiju koristim ga i za skidanje mat ruževa sa usana, ali i za skidanje šminke sa obrva.


Kao što je i proizvodjač naveo neguje trepavice i veoma mi prija, pa zašto ne bi negovalo i obrve? Naravno ukoliko imate masnu kožu mislim da je bolje da izbegavate skidanje šminke sa obrva, kako vam ulje ne bi dodatno umastilo taj deo lica. 

Takodje preporučujem da koji god tip kože imate prvo skinete šminku ovim sredstvom, pa tek onda predjete ostatak lica micelarnom vodom ili sredstvom koje već koristite. Sredstvo je veoma nežno. Ne izaziva nikakve iritacije, te ga mogu koristiti i nosioci kontaktih sočiva.


Prezadovoljna sam Balea sredstvom za skidanje vodootporne šminke na bazi ulja. Kvalitet daleko premašuje cenu i sigurno ću obezbediti sebi bar još jednu bočicu istog. Imate od mene tople preporuke. Ocena 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Da li ste koristile Balea sredstvo za skidanje šminke?
Pišite mi Vaše utiske!



Do sledećeg posta,
ljubi Vas Vaša M.
💖💖💖


13 коментара:

  1. Imala sam ovo sredstvo i bilo mi je sasvim okej.;)

    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/28/sunny-autumn/

    ОдговориИзбриши
  2. Izgleda mi mnogo dobro.Odlicna recenzija, verujem da je dobro. Pri kraju mi je Garnier koji trenutno koristim, tako cu uzeti ovaj Balea.

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala ovaj proizvod,ali jako si mi privukla pažnju ovim tekstom. Moram ga probati.

    ОдговориИзбриши
  4. Super recenzija! Nikada nisam koristila ovo sredstvo za skidanje šminke, čim istrošim trenutno probat ću ovo :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Cena je odlicna, a vecina stvarcica koje sam isprobala od Balee mi se dopalo, tako da cu i ovo nabaviti ❤ Hvala ti na recenziji ❤❤

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam ga koristila.
    Izgleda skroz korektno. Super recenzija!


    ОдговориИзбриши
  7. Hvala na preporuci, moram ovo da probam! :)


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  8. Divan post! Probala sam i odlično je! ��
    Zapratila sam te, pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post i ostavi komentar. ❤
    Dreaming of fashion and beauty

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.