Avon advance tehniques dry shampoo/ review


Drage moje dugo vam nisam pisala o nezi kose pa je red da ponovo otvorimo tu temu. Kao neko ko veoma brine o kosi često puta zbog previše obaveza kasno shvatim da mi je kosa malo masna pri korenu. Kako nemam dovoljno nemam vremena da je tako brzo operem i osušim rado posežem za sprejem za suvo pranje kose. Tokom godina unazad imala sam prilike da probam razne vrste sprejeva za suvo pranje kose, a samo par njih su se pokazali kao delotvorni.


Avon advance tehniques dry shampoo (ili na srpskom sprej za suvo pranje kose) je PR* proizvod koji sam dobila na testiranje od jedne divne devojke Jovane  koja se bavi kataloškom prodajom Avon kozmetike. Takodje joj se na njenoj stranici Jovanin Avon Tim možete javiti u vezi učlanjenja i dobićete detaljne instrukcije. Jovana je jedno divno stvorenje i slobodno bez ustručavanja je možete pitati sve što vas interesuje, a vezano je za Avon kozmetiku.

*Odmah moram napomenuti da to što sam dobila ovaj proizvod nije uticalo na moje mišljenje o njemu već vam pišem iskrene utiske na osnovu detalnjnog testiranja i isprobavanja proizvoda.

Od šampona za suvo pranje kose uvek očekujem:
- da deluje odmah nakon nanošenja i sa korena kose pokupi višak masnoće
- da kosa dobije na volumenu
- da ima prijatan miris
- da efekat traje više sati 
-da mi ne izazove iritacije na koži

U nastavku pročitajte recenziju i da li je Avon advance tehniques dry shampoo ispunio moja očekivanja.



Avon advance tehniques dry shampoo dolazi u limenoj ambalaži zlatne boje zapremine 150 ml. Na vrhu ima pumpicu za doziranje koja je veoma praktična za korišćenje. Celokupni izgled ambalaže me podseća na lak za kosu. Ovaj suvi šampon je trenutno na sniženju u aktuelnom katalogu i košta 499 RSD (4,29 Є), dok je puna cena 700 RSD (6,10 Є)




Avon advance tehniques dry shampoo je veoma lak za upotrebu. Kosu lepo očešljam a zatim svuda na teme naprskam sprej. Nakon toga sprej umasiram u koren i raščešljam kosu. To je celokupni postupak. Naravno pre upotrebe je potrebno dobro protresti bočicu i prskati na odstojanju 15-20 cm.

Odmah nakon nanošenja kosa dobija na volumenu i deluje čistije i sveže. Šampon ima predivan osvežavajući voćni miris. Efekat traje čitav dan pa kosu operem tek uveče ili tek idućeg dana. Intenzitet mirisa ostaje isti od nanošenja do pranja kose.


Prednosti ovog suvog šampona su te da možete odložiti pranje kose za čitav dan i pritom dobijate predivan volumen, miris i svežinu na vašoj kosi. Kosa miriše kao da ste stavili predivni parfem sa prijatnom voćnom notom. Posebno bih naglasila da se odlično utrljava i ne ostavlja bele tragove što mi se često dešavalo kod odredjenih suvih šampona koje sam kupovala u drogerijama. Mogu ga koristiti i osobe sa osetljivom kožom glave jer je veoma prijatan i ne izaziva nikakve iritacije.

Jedinu manu koju mu mogu naći je za nijansu manja zapremina  u odnosu na druge sprejeve koje sam koristila. Bez obzira na to bočica će vam dugo trajati. Tu je i cena koja je sasvim pristojna  dok je proizvod na sniženju, ali ne znam da li bih ga poručila po punoj ceni od 700 din. Naravno uvek možete poručiti više bočica po sniženoj ceni i napraviti zalihu, što i ja lično planiram :)



Da li je Avon advance tehniques dry shampoo ispunio moja očekivanja? Da, u potpunosti. Stoga ću sigurno ponovo poručiti ovaj šampon da iskoristim aktuelno sniženje. Ako zanemarimo cenu ovaj proizvod je za čistu desetku.

Preporučujem vam da iskoristite sniženje u aktuelnom katalogu i probate ovaj predivan šampon za suvo pranje kose. Nećete se sigurno razočarati jer od njega dobijate 3 u 1 efekat što iskreno ne daju svi suvi šamponi.


Da li ste koristile Avon advance tehniques dry šampon za suvo pranje kose?
Pišite mi vaše iskustvo!


Do narednog čitanja,
ljubi Vas Vaša M.
💖💖💖



6 коментара:

  1. Odičan post. Lično obožavam Avon proizvode kao i njihovu AT kolekciju. Odlični su kada je u pitanju njega kose. Nisam isprobala baš ovaj proizvod, ali sam koristila serume, šampone i balzame i moj najveći izbor su šampon protiv peruti i njihov BB balzam :D

    ОдговориИзбриши
  2. Od kako je izasao pitala sam se kakav je, i hvala ti na recenziji. Probala sam par suvih sampona u drogerijama, ali kako imam jako suvu kosu, nisu bas najidealnije izgledali na meni, ali ovaj deluje kao da bi mogao da mi se dopadne :)

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam isprobala ali imam namjeru ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/28/sunny-autumn/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.