Zavodljive usne uz Baby Lips Elixir matte tečni ruž



Drage moje u potrazi ste za savršenim ružem za usne? Isprobavale ste bezbroj ruževa koji su na kraju ostali zaboravljeni u nekoj fioci ili neseseru dok im ne prodje rok trajanja. Ne gubite nadu jer vam danas pišem o jednom ružu na kojem sigurno nećete odoleti. U predivnom moru boja probajte pronaći vašu. 

Govorimo o Elixir Baby Lips (No. 331) matte tečnom ružu.


Elixir Baby Lips (No. 331) matte tečni ruž dolazi u predivnoj ambalaži kao što možete videti na fotografijama. Iako je i taj detalj bitan ja sam ipak želela da stavim akcenat na aplikator i teksturu samog ruža. 

Naime, dešavalo mi se kod nekih tečnih ruževa drugih brendova da bočica izgleda predivno, a onda se razočaram kada isprobam proizvod. Zato odahnite i slobodno nastavite čitati recenziju jer kod ovog proizvoda nema razočarenja.




Kao što se može i primetiti na fotografiji ispod Elixir matte tečni ruž ima tanak i veoma precizan aplikator. Odlično aplikuje proizvod i precizno iscrtava liniju, ali i odlično popunjava usne. Tekstura je malo gušća te je potrebna veoma mala količina proizvoda da vaše usne izgledaju zavodljivo i besprekorno. 

Nijansa za koju sam se odlučila Baby lips 331 je uživo mnogo lepša nego na sajtu. Moram napomenuti da prilikom kupovine obratite pažnju kako vas ne bi zavarala dekleracija na kojoj stoji da je ovo sjaj, što nikako nije.


Par trenutaka nakon nanošenja ruž se odmah suši. Nema preslikavanja, usne su mekane i hidrirane. Daje usnama predivan mat finiš i one deluju punije. Efekat traje i do 16 sati. Ruž je lagan da ćete i zaboraviti da ste ga nanele, ali on će biti tu dok ne poželite da uklonite šminku.

Više i ne pamtim koliko me je drugarica, ali i devojaka koje prvi put u kafiću, na poslu, u tržnom centru pitalo koji ruž imam na usnama. Odgovor je uvek bio isti- Elixir matte tečni ruž.

Ovaj ruž se može bez ikakvih nedoumica svrstati u kategoriju profesionalne šminke jer je moje iskustvo pokazalo da se ne skida ni nakon jela ni pića. Voodotporan je te ga takvim sredstvom za skidanje šminke i sama ukljanjam sa usana.


Elixir matte tečne ruževe možete pronaći u ukupno dvanaest predivnih nijansi. Zapremina svakog ruža je 10 ml. Cena na sajtu kozmetikaiparfemi je 375 dinara, gde prilikom kupovine iznad 1000 dinara dobijate gratis  isporuku.

Ne sadrže parabene i dermatološki su testirani, te ako još niste probale ovaj grčki brend sada je pravo vreme za to. Prava nijansa čeka baš vas, isprobajte je i zavedite usnama!

Pošto sam veliki kolekcionar ruževa mogu se pohvaliti da u svojoj kolekciji imam nekoliko nijansi Elixir matte tečnih ruževa, ali mi se ova nijansa Baby lips 331 najviše dopada.

Da li ste koristile Elixir matte tečne ruževe?
Koja nijansa vam se najviše dopala?

14 коментара:

  1. Recenzija je odlična. Vrlo lijepo napisan post. Nisam ništa probala od gore navedene kompanije ali nakon ove recenzija ovaj ruž izgleda neodoljivo pa ću ga definitivno probati prvom prilikom. ♥

    www.ccaammblog.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Ajoj, oduševljena sam ovim karminom! Predivan je, a boja odusevljava! Veliki sam ljubitelj te flamingo pink! Do sada se nisam srela sa ovom markom ali mi izgleda kao jako kvalitetna! Divan post draga!

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Inače sam veliki ljubitelj mat ruževa! Boja je predivna, super recenzija!
    :) :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. That's a pretty colour :) Great post dear!
    I'm following you too!

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Svaka čast za lepo napisanu recenziju. Inače boja ruža je predivna, dosta devojaka hvali ove mat ruževe, nikako da ga i ja isprobam. :)

    https://little-diary-by-jovana.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.