Tečni puder INGRID Ideal Face/ Recenzija



Drage moje, kako ste u prethodnom postu OVDE mogle da pročitate recenziju Ingrid podloge za šminku nekako je logičan nastavak tog posta da vam ovog puta pišem i o jednom puderu. Prethodni put sam vam već napomenula da sam dobila na testiranje pet proizvoda sa sajta kozmetikaiparfemi.rs i to naravno nikako nije uticalo na moj krajnji utisak o proizvodima.

Razmišljala sam iskreno da ta dva proizvoda imaju zajedničku recenziju ali zbog bolje preglednosti i vama lakšeg čitanja ipak sam ih odvojila. Zato danas predstavljam recenziju za tečni puder INGRID Ideal Face u nijansi br. 12 (Natural Beige).




INGRID Ideal Face tečni puder nam dolazi u veoma slatkoj crnoj kutijici. Unutar kutije se nalazi crna elegantna ambalaža pudera zapremine 35 ml. Ambalaža je od tvrde kvalitetne plastike sa pumpicom na vrhu, koja dozira puder bez problema onoliko koliko želite. 

Ingrid puder možete pronaći u pet nijansi, a ja sam za sebe odabrala nijansu br. 12 Natural Beige. Njegova cena je 655 dinara, a možete ga poručiti na sajtu kozmetikaiparfemi.rs gde za kupovinu preko 1000 dinara dobijate besplatnu dostavu na kućnu adresu. Divno zar ne?


Proizvodjač kaže da je Tečni puder INGRID Ideal Face pogodan za sve tipove kože zbog svog sastava koji ne opterećuje kožu. Sadrži mikro pigmente koji odlično pokrivaju nedostatke i prilagođava se nijansi vašeg tena. Sadrži prirodni betain koji stimuliše proizvodnju kolagena, pa koža postaje elastična, svilenkasto meka i baršunasta. Takodje u sastavu ima vitamin E za koji znamo da povoljno utiče na kožu i njene fiziološke funkcije. UV filter štiti kožu od štetnih sunčevih zraka i prevremenog starenja.



Ovaj puder sam odabrala pre svega zbog njegovih sastojaka i kako kaže proizvodjač blage teksture a izuzetne prekrivne moći. Veoma lako se nanosi na lice. Ja ga nanosim prstima a zatim ostatke izjednačim beauty blenderom. Veoma mi se dopada što puder ostaje na licu veoma dugo, čak više od osam sati. Takodje odlično prikriva tragove umora i lice deluje sveže.


Puder sam testirala sa i bez podloge za šminku. Odlično se pokazao u oba slučaja. Medjutim, kada prvo nanesem podlogu pa puder mejkap je postojaniji, traje čak i više od osam sati i dobija se mat izgled.


Ne isušuje kožu već naprotiv, dodatno je hidrira. Nije mi izazvao nikakve alergijske reakcije ni iritacije. Mislim da će mi bočica dugo trajati jer kao što sam već spomenula puder se lako nanosi, a potrebno je svega dva-tri pritiska na pumpicu da nanesete na celo lice.

Od tečnog pudera za svaki dan to i očekujem, da ne bude težak na licu a da mi prikrije sitne nedostatke poput mitisera, bubuljica ili tragova umora. Ingrid Ideal Face tečni puder je ispunio moja očekivanja. Zbog toga vam preporučujem da probate ovaj puder. Ako bih ocenjivala ovaj proizvod moja ocena bi bila 10/10.

Na fotografiji ispod možete videti primer jednog mejkapa gde sam koristila sve proizvode koje sam dobila sa sajta kozmetikaiparfemi.rs i naravno i tečni puder INGRID Ideal Face (12 Natural Beige).


Da li ste koristile INGRID Ideal Face tečni puder?
Kakvi su vaši utisci?

17 коментара:

  1. Odlična recenzija, slike su odlične i puder ti prelepo stoji, i inače volim INGRID-ove proizvode, ali ovaj još nisam probala, tako da sudeći po ovoj recenziji moraću <3

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicna recenzija draga <3 prelepo izgleda na tvom licu :)

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo mi se dopada proizvod. Jako je lijep ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Very nice product dear :) Followed you back and thanks for supporting :)

    http://www.beautybygizzy.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicna recenzija :) Mene još nijedan proizvod od Ingrid-a nije razočarao, nažalost, ovaj puder do sada nisam probala, ali mi je u planu ♥

    ОдговориИзбриши
  6. Great review, thanks for sharing!
    Thank you for follow, I'm your new follower too (#221)

    jointyicroissanty

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.