Plava retro haljina sa Rosegal sajta



Pre par dana mi je stigla još jedna divna porudžbina sa Rosegal sajta. Zaista moram pohvaliti ove divne saradnike jer su otvoreni za sve konsultacije oko veličine i izbora. Takodje uvek sve stigne odlično upakovano u posebne kese i dobro osigurano i zalepljeno.

Na  Rosegal sajtu je besplatna dostava, a vrlo lako se prijavljujete na sajt putem Gmail ili Facebook naloga. Sve što je potrebno je da imate karticu za online kupovinu ili Pay Pal račun. Porudžbina je kao i uvek stigla za dvadesetak dana i nije bilo nikakvih dodatnih troškova. 

Ovog puta sam poručila predivnu plavu haljinu u retro stilu. Haljina je plave boje od poliestera, koji je veoma mekan i prijatan na dodir. Prava je letnja haljina za prijatne večernje šetnje, ali i za malo svečanije prilike. Veličina mi savršeno odgovara. Ovo je do sada najkvalitetniji komad garderobe od svega što sam dobila od saradnika sa sajta Rosegal. Haljina je uživo mnogo lepša nego na sajtu.







Ako i vi želite da imate ovakvu ili sličnu haljinu reći ću vam da je cena veoma povoljna. Sniženja su stalno aktuelna, a možete ostvariti dodatnih 10% popusta ako obeležite pri naručivanju ponudjeni kod.

Detaljne informacije kao i kako haljina izgleda na sajtu možete pogledati OVDE.
Celokupnu ponudu Rosegal sajta možete videti na linku OVDE.

Da li vam se dopada ova plava haljina?
Da li ste poručivali sa Rosegal sajta i kakvi su vaši utisci?

13 коментара:

  1. Hej koliko dugo si cekala da ti dostave haljinu? Btw Super ti stoji!

    ОдговориИзбриши
  2. You look beautiful, great dress

    Have a nice day! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Marija draga, ova haljina je predivna! Naizgled jednostavna, ali veoma specificna. Boja mi e jako dopada, sam komad odece je veoma atraktivan i moderan i bas u ovom letnjem stilu. Predivno ti stoji, prelepa si, zaista sam odusevljena postom.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Marija, po prvi put sam na ovom blogu i zaista sam očarana njegovim dizajnom i sadržajem. Sve pohvale za tvoj trud.
    Haljinica je predivna i jako lijepo ti stoji. Obožavam plavu boju, ali pored nje mnogo volim ove modele haljinica.
    Zapratila sam te pa ako želiš svrati na moj blog!
    Želim ti lijep dan!

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala puno na divnim rečima, rado ću posetiti tvoj blog :)

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.