Kako upotpuniti savršen makeup uz INGRID gel za oblikovanje obrva


Drage moje već ste mogle primetiti u nekim od prošlih postova da veoma brinem o svojim obrvama i smatram da ako obrve nisu uredne i lepe mogu promeniti celokupni izgled lica.

Tokom vekova žene su dosta brinule o svom izgledu, a posebno o obrvama. Da bi postigle efekat kakav žele koristile su razne vrste mešavina biljaka za iscrtavanje, ali su i pribegavale trajnijem iscrtavanju obrva.

Danas ima dosta različitih metoda i preparata da vaše obrve dovedete u oblik kakav želite. Najpopularnije je japansko iscrtavanje. Pošto zaista nisam u mogućnosti da priuštim takvo zadovoljstvo koje bi me samo prvi put koštalo najmanje 60-80 eura (a korekciju na par meseci i da ne računam), dok sam bila na trudničkom i porodiljskom pustila sam obrve da lepo izrastu i onda sam ih iznova oblikovala. Posle dužeg vremena uspela da moje obrve budu bar približno onakvog oblika kakav želim, jedino što sam želela da su malo svetlije i gušće. To postižem korišćenjem šminke za obrve. 

Ovog puta sam poželela da posle senke i olovke probam i gel za obrve. Divni ljudi iz kompanije Obradović su mi omogućili da jedan takav proizvod testiram, isprobam i svoje konačne utiske napišem na blogu. Zato vam danas pišem o jednom proizvodu sa njihovog sajta kozmetikai parfemi.rs. Radi se o INGRID gelu za oblikovanje obrva.


INGRID gel za oblikovanje obrva dolazi u duguljastoj ambalaži od čvrste plastike zapremine 9 ml. Sadrži aplikator u obliku četkice. Aplikator podseća na onaj kod maskara za oči samo je mnogo kraći i manji, namenjen za precizno nanošenje na obrve. Na sajtu ovaj gel možete pronaći u tri nijanse, a ja sam za sebe odabrala Light Brown, odnosno svetlo braon. Cena ovog gela za obrve na sajtu kozmetikaiparfemi.rs trenutno je snižena do kraja avgusta i iznosi 319 din. To je odlična cena, a pritom imate i besplatnu dostavu za poružbinu iznad 1000 din. 


INGRID gel za oblikovanje obrva je za mene još jedno pozitivno iskustvo. Kako uvek moram brzo da se našminkam i izadjem iz kuće ovaj gel je idealan jer se nanosi veoma lako i u par poteza.

Dopada mi se tekstura koja se lepo aplikuje na obrve i drži svaku dlačicu na svom mestu. Uvek nanosim gel od sredine obrva ka krajevima pa onda na početak. Postojan je od trenutka kad ga nanesete, odnosno počešljate obrve pa do trenutka kada skinete šminku. Dovoljna je mala količina proizvoda pa verujem da će mi dugo trajati. Moram priznati da žalim što ovaj proizvod nisam ranije jer sam zaista oduševljena njime.


INGRID gel za oblikovanje obrva daje odličan prirodni izgled obrvama, popunjava svaki nedostatak i daje im savršen oblik.

Ja sada iskreno ne mogu zamisliti svoju rutinu šminkanja bez ovog gela za oblikovanje obrva. Preporučujem vam da obavezno probate ovaj gel.

Ako bih morala da biram tri stvari bez kojih ne bih mogla da izadjem iz kuće to bi definitivno bio ovaj gel za oblikovanje obrva, dobra maskara i mat ruž. 


Malo šminke, neka otkačena frizura, lepršava haljina i ja sam spremna za prijatnu večernju šetnju do grada sa prijateljima ili porodicom. 


Šta vi birate ovog leta za savršeni izgled vaših obrva?
Koji proizvod najradije koristite za oblikovanje obrva ( gel, olovku, senku ili nešto treće) ?

11 коментара:

  1. Wow, ovo izgleda jako zanimljivo. Nisam se susretala sa ovim proizvodom, ali recezija je odlična. Dopada mi se efekat koji daje ovaj gelić.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  2. Divan efekat, dosta sličan Rimmel gelu koji koristim već neko vreme. :D

    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada nisam nesto preterano preferirala gelove za obrve, vec olovke, jer sam ljubitelj preciznih obrva s ostrim linijama. Mada slagala bih ako bih rekla da me ovaj proizvod nije odusevio, i mislim da bi mi bio odlican za neku kucnu varijantu (ili pak dnevnu). Veoma interesantan, i naizgled jako koristan. Odlicna recenzija, drago mi je da sam cula tvoje misljenje jer ga do sad nisam probala ali Ingrid kozmetiku obozavam!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Super post! Gle izgleda jako dobro,nisam nikada probala ovaj proizvod,ali voljela bih! <3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Predobar je post! Probacu obavezno ovaj proizvod!
    Zapratila sam te, ako zelis zprati i ti mene :)
    Visit my blog

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.