Oriflame The ONE IlluSkin tečni puder SPF 20


Drage moje dame leto je pred nama i kada počnu velike vrućine potreban nam je mejkap koji neće biti pretežak za kožu. Jedna od solucija su tonirane kreme. Ako ipak ne volite iste već ste naklonjenije tečnim puderima pročitajte moje utiske o Oriflame The ONE IlluSkin tečnom puderu i da li zaista vredi kupiti ga.


Oriflame The ONE IlluSkin tečni puder sam kupila pre dva meseca ali ga nisam koristila jer mi je delovao malo tamno do pre dve nedelje kada sam ga probala ponovo. Sada mi je boja savršeno odgovarala jer mi je u medjuvremenu malo potamneo ten od sunca. Znam da je tada bio na nekom sniženju i koštao ako se ne varam 800 din, a trenutna cena mu je 1199 din u aktuelnom katalogu.

O proizvodu:
Ovaj puder dolazi u čvrstoj kartonskoj kutiji u kojoj se nalazi staklena ambalaža od 30 ml. Na vrhu je plavi dozer sa plastičnim providnim poklopcem. 

Nijansa ovog pudera je Natural Beige, a osim ove nijanse možete naći puder u još pet boja. Sadrži u sastavu zaštitni faktor 20. Može se kupiti isključivo putem kataloške prodaje Oriflame kozmetike.


Moji utisci:
Oriflame The ONE IlluSkin tečni puder je solidan puder za dan, ali sam ja od njega očekivala mnogo više. 

Dopada mi se ambalaža i to što se ima odličan dozer na vrhu. Istisnem taman koliko je potrebno. Takodje bih želela posebno da istaknem da mi se dopada što ovaj puder sadrži zaštitni faktor 20 protiv štetnih sunčevih zraka. Lepo se razmazuje jer ima svilenkastu teksturu. Ne masti kožu. 

Ono što mi se ne dopada kod ovog pudera je upravo ta prekrivna moć. Ja iskreno kada se šminkam od pudera očekujem da makar prikrije osnovne nedostatke. To kod ovog pudera nije slučaj. On se više ponaša kao tonirana krema. Tonira, osvežava ten, ali je prekrivna moć jako slaba.

Pošto imam mešovitu kožu povremeno mi se javi i po neka bubuljica. Ovaj puder se više ponaša kao tonirana krema, pa sam malo razočarana zbog toga. Iskoristiću ga verovatno za letnju i laganu varijantu mejkapa, ali verujem da ga više neću kupiti, jer u Oriflame-u ima mnogo boljih pudera od ovog.


Uprkos dosta pozitivnim svojstvima, za ovu cenu se ne isplati kupiti ga. Mislim da je više namenjen devojkama sa mladom kožom koje su tek počele sa korišćenjem šminke, jer je veoma lagan i blag za kožu. Mislim da minimalno zapušuje pore. Nažalost ako bih ga morala oceniti na skali od 1-10 dala bih mu neku sedmicu, da mu ipak pružim šansu samo zato jer je leto.

Verujem da se ukusi i mišljenja razlikuju pa bih volela da čujem još nečije mišljenje o ovom Oriflame puderu.

Da li vi volite ovako blage varijante pudera ili očekujete da isti ima mnogo veću moć prekrivanja?

Kakvi su vaši utisci u vezi ovog pudera?



14 коментара:

  1. koristila sam ga pre, sada imam Oriflame the One Everlasting tecni puder i on daje tu prekrivenost koju trazis, s tim da nema zastitni faktor. Iiluskin je namenjen svezem izgledu, ne teskom prekrivanju. Everlasting ti je ovog meseca 499din, pa eto prilike da ga probas :)

    xbeautyplace.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Bas trenutno testiram ovaj puder, i mogu ti reci da mi je misljenje slicno kao tvoje. Vise je tonirana krema i samo blago ujednaci ten, ali je na kozi bas lagan, bice savrsen za tople dane. I da, ne isplati se nikako za 1000 dinara, ali ja sam ga uzela na akciji kada je bio citavih 400, tako da devojcice koje nemaju problema sa licem mogu da pricekaju akciju i nabave ga, njima bi se sigurno dopao 💓

    janalukic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. I like this one! <3
    https://outfitsandmakeupblog.wordpress.com/2017/06/09/maybelline-master-chrome-metallic-highlighter-in-molten-gold-review/

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post draga <3
    Pogledaj moj novi post o Too Faced paleti :

    http://herecomesajla.blogspot.ba/2017/06/is-too-faced-sweet-peach-palette-worth.html

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam jos uvek probala njihove pudere. Uvek ih nekako preskocim jer se plasim da cu da promasim boju :/ ovaj deluje bas fino <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Irena, ja sam probala dosta njihovih pudera ili toniranih krema, ovo je prvi puder koji mi se nije posebno dopao. Ne kažem da je loš samo jednostavno nije po mom ukusu.

      Избриши
  6. Анониман11. јун 2017. 11:28

    Divan post!!

    https://mihaailo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Sjajna recenzija :)
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Svidja mi se post, lepo je napisan,lično puder nisam probala, ali takodje mislim da za ove tople dane može biti dobar! 💕💕

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.