INGRID ideal skin korektor-Recenzija



Drage moje kao što sam vam i obećala napokon vam pišem recenziju još jednog proizvoda brenda Ingrid. 

Još uvek ne mogu iskazati oduševljenje ovim proizvodima. Sve što sam do sad probala je odličnog ili sasvim zadovoljavajučeg kvaliteta za veoma povoljnu cenu. U nastavku pročitajte moje iskrene utiske o Ingrid ideal skin korektoru u nijansi br. 10 .



INGRID ideal skin korektor nam dolazi u elegantnoj maloj crnoj kutijici. Ambalaža je providna, plastična i sa  crnim poklopcem na vrhu, koji se lepo zatvara i samim tim ste sigurne da svoj korektor možete poneti bilo gde sa sobom. Veoma mi se dopala ambalaža i ona je bila jednim delom presudna za kupovinu. 

Korektor je zapremine 7 ml i njegova cena je 379 dinara. Možete ga pronaći u odredjenim parfimerijama širom Srbije ili ga poručiti preko sajta kozmetikaiparfemi.rs gde je za kupovinu iznad 1000 dinara besplatna dostava.


INGRID ideal skin korektor ima tečnu, malo redju teksturu ali to neće smetati da odlično prekrije nesavršenosti ili posvetli odredjene delove lica. Aplikator je sunjerast, blago koso zasečen radi lakšeg i preciznijeg nanošenja.



Osim u nijansi broj 10. ovaj korektor možete pronaći u još dve nijanse, u odnosu na vašu boju tena i kože. Ja uvek biram nijansu, do dve svetliju u odnosu na tečni puder.




Ukoliko tražite korektor koji obezbeđuje prekrivanje nedostataka, koji je idealan za posvetljavanje delova lica i sakrivanje tragova umora, sve što je potrebno je da odaberete svoju idealnu nijansu…
Dakle, zaista koristan i praktičan proizvod.  Ja sam mu našla široku primenu na licu. Koristim ga za prikrivanje podočnjaka, za prikrivanje bubuljica koje mi se jave povremeno, za posvetljivanje delova lica kao što je deo oko obrva, na nosu, bradi, oko usana i ispod jagodica. 

Koristim ga takodje da istaknem pravu liniju senki prilikom šminkanja očiju. Takodje ga koristim da obrišem maskaru ispod očiju kad je u brzini nanesem pa se preslika od trepavica. Samo dodatno izblendam beauty blenderom. 

U pomoć zna da priskoči i na odredjenim delovima tela gde imam sitne ožiljke.Možete ga maksimalno iskoristiti protiv nesavršenosti, a verujem da ćete mu smisliti još neku namenu. Zbog toga najviše volim da koristim tečne korektore jer se oni po meni najbolje nanose i rasporedjuju gde je potrebno.

Na slikama ispod možete videti kako korektor izgleda odmah nakon nanošenja i par minuta kad se malo razmaže i odstoji, kao i sastav istog. 







Meni se veoma dopada Ingrid ideal skin korektor i iskreno mislim da ću ga kupiti ponovo. Ako bih morala da ga ocenim, njegova ocena bila bi čista desetka :)

Da li volite tečne korektore? 
Da li ste probale korektor brenda Ingrid? 
Ako jeste, kakvi su vaši utisci?



7 коментара:

  1. Vec duže vreme koristim ovaj korektor, samo u nijansi 09, i delim tvoje mišljenje, stvarno, sasvim dobar kvalitet u poredđenju sa cenom ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Korektor deluje sjajno, ne sumljam da je dobar, mozda ga isprobamm. ☺ Slike su sjajne!

    Prvi put sam na tvom blogu i jako mi se svideo te sam se uclanila, uzvrati ako zelis. ♥

    Novi post na misseslandy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.